Golfsæsonen i Danmark, Sverige og Tyskland

Book din næste golftur inden golfsæsonen starter

Golfsæsonen i Danmark og Sverige starter ofte omkring påske og fortsætter frem til oktober måned. Hvorimod golfsæsonen i Tyskland, som regel starter 2-3 uger før. Vejret omkring Berlin er ofte mildere i marts måned end vi oplever det i Danmark.

TIP: Vær opmærksom på at det ofte er muligt at få bedre deals i både begyndelsen, som i slutningen af golfsæsonen. Det er derfor en god ide at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig din plads på dit yndlings resort.

FÅ 3 TILBUD PÅ DIN NÆSTE GOLFTUR


I Tyskland er der derfor gode muligheder for at få skudt golfsæsonen i gang tidlig forår. Det er muligt, at besøge WINSTONgolf - Enestående golfanlæg beliggende i et smukt istidslandskab ved Schwerin i Nordtyskland. Golfanlægget er desuden på grund af sine gode jordforhold velegnet til at spille golf på hele året. - og det er et must for enhver golfer, at prøve at spille dem!

Derudover er der A-ROSA Resort, som er et af de bedste golfanlæg i Tyskland. Resortet er beliggende syd for Berlin, med hele 3 mesterskabsbaner, som danner rammen om det perfekte golfophold.

I Danmark kan golfsæsonen startes tidlig eller afsluttes lidt senere ved de populære golf resorts langs vestkysten. Book et golfophold til sensommeren på Enjoy Resorts Rømø, som er et 4-stjernet feriecenter med adgang til den 18 hullers golfbane, Rømø Golf Links, som har en unik beliggenhed mellem det temperamentsfulde Vesterhav og det stille Vadehav. Er du mere til det nordlige Jylland kan vi varmt anbefale at besøge Blokhus Golfcenter, som ligger ved den nordjyske vestkyst. Her kan du spille golf på tre forskellige golfbaner - alt efter evner og temperament - og overnatte i hyggelige golflejligheder.

Golfsæsonen i Sverige starter omkring påsken, men dette er ikke ens for alle golfbaner i Sverige; Det skyldes at jordforholdene er forskellige på golfbanerne. Langs Skåne kysten er der masser af muligheder for, at spille golf med sæsonstart omkring marts-april, da golfbanens fundament er sandjord og alene i Skåneområdet ligger der 70 golfbaner.
Rejser vi længere ind i landet omkring Stockholm mm. Starter golfsæsonen senere, da golfbanernes fundament er lerjord. Hvis man spiller golf på disse golfbaner når der stadig er frost i jorden, vil græsset på golfbanerne blive ødelagt.

Besøg Barsebäck Resort. De to 18 hullers golfbaner Masters Course og Donald Steel er nogle af de bedste skovbaner i hele Norden. Eller PGA Sweden National, som er et af Sveriges og Skånes absolut bedste golfanlæg med 36 huller, som byder på interessante udfordringer for golfspillere på alle niveauer og et af Europas bedste træningsanlæg.

Sommeraftenerne i Sverige er lange og lyse, og i den lyseste periode kan der spilles golf til sent på aftenen.

Lad golfsæsonen begynde :)

FÅ 3 TILBUD TIL DIT NÆSTE GOLFOPHOLD