Anfi Tauro Golf Resort på Gran Canaria

Zander Lui Rivas besøger Anfi Tauro Golf på Gran Canaria

Zander Lui Rivas - Professionel golfspiller har netop været på træningsophold på Anfi Tauro Golf på Gran Canaria arrangeret af NordicGolfers.com...

Zander Lui Rivas - Professionel golfspiller har netop været på træningsophold på Anfi Tauro Golf Resort på Gran Canaria arrangeret af NordicGolfers.com.

Se video og stemningsbilleder fra Zanders ophold her.

Golfpakker Anfi Tauro Golf Resort

Anfi Tauro Golf byder på både en 18 hullers mesterskabsbane og en 9 hullers par 3 bane i helt fantastiske omgivelser. Beliggende i Taurodalen nær Maspalomas på Gran Canaria, omgivet af vulkanske bjerge, finder du en af Spaniens skjulte perler, hvad angår golfbaner. På din vej rundt på golfbanen møder du vulkanske klippeformationer, søer, vandfald, sorte sandbunkers og smuk lokal vegetation, så ikke nok med at der venter dig en fantastisk golfoplevelse, så får du også en naturoplevelse uden lige. 

Opførslen af golfbanen er et af de mest ambitiøse projekter nogensinde i Europa, da banen er anlagt i et område, hvor der før var bjerge. Over 3 millioner kubikmeter jord blev flyttet for at gøre plads til de grønne fairways, som snor sig gennem et område der tidligere var ufrugtbar klippejord. I 2007 stod golfbanen klar til spil mellem de sorte vulkanske bjerge og det funklende Atlanterhav, hvilket står i skærende kontrast til den smukke grønne golfbane. 


Golf Resort Tauro Emerald Club

Golf Resort Tauro Emerald Club byder på 119 luksuslejligheder med, måske, Gran Canarias bedste udsigt. Innovativt design og banebrydende inventar kombineres i en elegant stil i de åbne, moderne suiter, hvilket gør hotellet til det perfekte fristed. Soveværelserne er udstyret med store panoramavinduer, der fører ud til en rummelig balkon, hvor du kan nyde den magiske solnedgang over Tauro-dalen. Suiterne, der findes med et eller to soveværelser, indeholder desuden et fuldt udstyret køkken med spiseplads, stue med tv og et lækkert badeværelse.

Vil du virkelig forkæle sig selv, er penthouse suiterne med 3 soveværelser varmt at anbefale. Suiterne er elegante og luksuriøst indrettede og har den mest fantastiske udsigt over Atlanterhavet, bjergene og golfbanen. Efter en dag på golfbanen, kan du slappe af på den store, møblerede terrasse med lidt koldt at drikke eller hoppe i den udendørs jacuzzi.

Er du på jagt efter en unik golfoplevelse på Gran Canaria på en helt fantastisk golfbane, er Anfi Tauro Golf det helt rette valg for dig.

Golfpakker Anfi Tauro Golf Resort