Golf Costa del Sol

Danskernes favoritter på Costa del Sol

I det sydlige Spanien finder du danskernes favorit feriested - og det er altså ikke for sjov at området har kælenavnet Costa del Golf

Golf på Costa del Sol er en fantastisk oplevelse for alle, der elsker at spille golf i smukke og varierede omgivelser. Costa del Sol har mere end 70 golfbaner, der passer til enhver smag og niveau. Uanset om du er nybegynder eller professionel, kan du finde en bane, der udfordrer og glæder dig.

Costa del Sol er også kendt som Costa del Golf, fordi det er en af de mest populære golfdestinationer i verden. Her kan du nyde det milde klima, det azurblå hav, den rige kultur og den lækre gastronomi, mens du spiller golf året rundt. Du kan også opleve nogle af de mest prestigefyldte turneringer, som Solheim Cup og Ladies European Tour, der afholdes på nogle af de bedste baner i området.

Golf på Costa del Sol er mere end bare en sport. Det er en livsstil, en passion og en måde at nyde det bedste af Spanien. Hvis du vil vide mere om golf på Costa del Sol, kan du besøge NordicGolfers.com, hvor du kan finde tilbud på golfrejser, information om golfbaner og tips til din golfoplevelse.

Læs mere om golf på Costa del Sol


La Cala Golf Resort

Spaniens største golfresort ligger naturligvis på Costa del Sol. Du finder hele tre golfbaner i absolut verdensklasse beliggende i helt fantastiske omgivelser. La Cala Golf Resort byder på alt, hvad den perfekte golfrejse skal indeholde. Tæt på strand, flotte bjerge og skønne oplevelser i Malagaprovinsen.

Asia Course, som vil teste enhver spillers taktiske og tekniske golf-evner. De smalle fairways gør, at et skævt slag på golfbanen nemt kan koste en mistet bold. Når du spiller Asia Course, er med at holde tungen lige i munden, når du nyder udsigten over golfresortet.

America Course er den mest spillevenlige af de tre baner, den har brede fairway, hvilket gør den ideel for golfspillere der ikke altid slår snorlige fra tee. Det kuperede terræn gør, at du nok skal møde udfordringer på din golfrunde, hvor slag fra skråninger kan give udfordringer for selv den mest erfarne golfspiller.

Campo Europa, er den nyeste golfbane på resortet og regnes af mange for også at være den sværeste. Golfbanen byder på nogle virkelig udfordrende huller, hvor man hurtigt kan bruge mange slag. Der er flere steder, hvor banen skråner mod out-of-bounds og strafområder, hvilket gør det ekstra dyrt hvis man ikke spiller med præcision og sikkerhed.

La Cala er for dig der vil have en golfoplevelse med det hele. Du får slet ikke brug for planlægning af hvilke baner du skal spille, svaret er nemlig hvor du bor. Alt hvad du skal bruge på din golftur findes på La Cala Golf Resort.

Golfpakker til La Cala Golf Resort


Lauro Golf Resort

I den smukke andalusiske natur finder du Lauro Golf Resort. Et 27 hullers anlæg med Malaga lufthavn, blot 10 minutters kørsel derfra. Golfbanen er anlagt med respekt for naturen og du vil derfor ofte møde dyreliv på golfbanen, hvor gæster som kaniner, ænder, agerhøns og ørne ikke er uvante gæster.

Golfbanen er teknisk krævende, men kan spilles af de fleste golfspillere. Det lette kuperede terræn gør at du har mulighed for at gå golfbanen. Flere af golf hullerne har udsigt over Middelhavet, hvilket gør det til mere end blot en golfbane, men også et fantastisk naturområde, hvor du kommer tæt på naturen.

Du kan bo direkte på golfbanen og nyde et skønt ophold med ubegrænset golf. Alt efter dine behov er der mulighed for et hav af forskellige overnatnings alternativer. Derfor kan I planlægge jeres golfrejse til Lauro uanset antal og varighed af jeres golfophold.

Anlægget rummer også en pool, padeltennis og ridecenter og midt i klubhuset finder du Casa Club Restaurant, hvor du kan nyde traditionelle andalusiske retter i en afslappet atmosfære. La Risa Bar til venstre for klubhuset er endnu en restaurant på Lauro Golf Resort, hvor du også kan nyde god mad i godt selskab. Hos NordicGolfers.com er vi klar til at hjælpe dig med at booke et golfophold på Lauro Golf Resort.

Golfpakker til Lauro Golf Resort


Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Lyder ubegrænset golf og direkte fly fra København som noget for dig? Så er Sol Marbella Estepona Atalaya Park det hotel, du skal bo på. Her får du et af de bedste golfhoteller på Costa del Sol lige ud til kysten, som værende din base for en perfekt golftur til Sydspanien.

En golfpakke på Sol Marbella Estepona giver dig mulighed for selv at vælge, hvor meget golf og hvilke golfbaner du vil spille. Derfor er det et oplagt ophold for dig, der vil prøve kræfter med et spændende og varieret udvalg af golfbaner.

Efter dagens golfrunde er der garanti for underholdning og afslapning tilbage på hotellet. Du kan tage en afslappende svømmetur i en af deres tre forskellige pool, nyde en drink i en af de forskellige barer, som hotellet byder på, eller slå dig ned i en af de forskellige lounges, du finder rundt omkring på Sol Marbella Estepona.

Skal du prøve de forskellige baner på Costa del Sol og bo lige ved Middelhavet? Så skal du booke et ophold på Sol Marbella Estepona. Der er garanti for hygge, og med hjælp fra NordicGolfers.com bliver det ikke nemmere. En golfpakke på Sol Marbella Estepona er et sikkert valg for dig, der vil på golfrejse uden at skulle bøvle med noget selv.

Golfpakker til Sol Marbella Estepona Atalaya Park


El Fuerte Marbella

El Fuerte - fortet, som er oversættelsen til dansk, er et ikonisk hotel i Marbella med mere end 60 års historie. Hotellet har den perfekte kombination af afslapning og luksus, mens den perfekte beliggenhed ved stranden gør det til en absolut perle på Costa del Sol.

Ude godt, men hjemme bedst. El Fuerte Marbella er indrettet, så du føler dig hjemme og sørger for, at du kan nyde dit golfophold i den bedste udgave af dig selv. Du kan få havudsigt og gastronomiske oplevelser på en af El Fuerte Marbellas restauranter. Le Marché tilbyder fine dining med inspiration fra arabisk souk. Du får også mulighed for at spise sundt og bæredygtigt inspireret af Middelhavets varme brise på restauranten Levante. Til sidst kan du tage på en rejse gennem det middelhavske køkken på Restaurant Soleo.

Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for selvforkælelse i Spa by Clarins på El Fuerte Marbella. I luksuriøse omgivelser kan du slappe af med en skønhedsbehandling eller en opfriskende massage, efterfulgt af en svømmetur i enten pool eller det fantastiske Middelhav.

Som gæst på El Fuerte Marbella bliver det ikke bedre, og det eneste du skal bekymre dig om er, hvilke golfbaner du skal spille. Vil du opleve det bedste af det bedste af golfbaner på Solkysten, anbefaler NordicGolfers.com, at du booker en Luxury Golf Package, hvor du kommer til at spille nogle af verdens bedste golfbaner, herunder Finca Cortesin, der er vært for Solheim Cup 2023.

Golfpakker til El Fuerte Marbella


Melia Marbella Banus

Skal alt bare spille på din næste golfrejse? Så er Melia Marbella Banus hotellet til dig. Det er NordicGolfers.com´s foretrukne hotel i det eksklusive Puerto Banus i Marbella. Her får du rig mulighed for at kombinere golfspillet med afslapning på stranden og shopping i Marbella.

Du har på Melia Marbella Banus et værelse med altan med udsigt til hav, bjerg eller den smukke have, der omgiver hotellet. Hvis du vil have lidt ekstra, kan du med fordel opgradere dit ophold til "The Level", som giver dig mulighed for afslapning i områder kun for voksne og flere fordele, som kan gøre dit ophold mere behageligt.

Melia Marbella Banus tilbyder gourmetmiddag i fantastiske omgivelser, hvor du kan vælge imellem flere forskellige restauranter med forskellige udbud. Herunder blandt andet toprestauranten D.O.M., som er en af Marbellas allerbedste restauranter. Derudover byder hotellet på forskellige barer, hvor du kan nyde lette retter og drinks i løbet af dagen.

Så hvis alt bare skal spille, og ønsker du at udvalget af golfbaner både skal være i høj kvalitet og strække sig vidt? Svaret er en golfpakke på Melia Marbella Banus, hvor vi hos NordicGolfers.com glæder os til at hjælpe dig afsted på din næste golfrejse.

Golfpakker til Melia Marbella Banus


Inmood San Roque Hotel

Nogle af Spaniens bedste golfbaner finder du på den sydligste side af Costa del Sol. Her finder du golfbanerne Real Club Valderrama, Real Club Sotogrande og San Roque Old Course, der sammen danner det man kalder "The Golden Triangle of Golf". Hvis det lyder som noget for dig, er et golfophold på Inmood San Roque Hotel den helt rigtige løsning for dig.

Her skal du bo midt i den flotte andalusiske natur midt i det eksklusive San Roque. Du har et hav af muligheder for gode oplevelser, og med kun 18 kilometer til Gibraltar er det helt sikkert et besøg værd. Det altoverskyggende ved et golfophold på Inmood San Roque Hotel er dog de helt fantastiske golfbaner, der ligger i nærområdet.

Real Club Valderrama er en af de bedste og mest krævende golfbaner i verden, der kræver præcision, strategi og mod. Golfbanen er kendt for sit smukke landskab, sin perfekte vedligeholdelse og sit ikoniske 17. hul, der er et af de sværeste par 5 huller i verden.

Real Club Sotogrande er en af de ældste og mest klassiske golfbaner på Costa del Sol, der byder på en blanding af park- og links-stil. Golfbanen er omgivet af fyrretræer, eukalyptus og palmer, og den har nogle af de bedste greens i Europa. Golfbanen er også kendt for sit 7. hul, der er et af de smukkeste par 3 huller i verden.

San Roque Old Course er en af de mest elegante og harmoniske golfbaner på Costa del Sol, der tilbyder en fantastisk udsigt over Middelhavet og Gibraltar. Golfbanen er udfordrende, men fair, og den har nogle af de mest spektakulære huller i regionen. Golfbanen er også kendt for sit klubhus, der er et tidligere kloster fra det 18. århundrede.

Hvis du vil spille golf på Costa del Sol, kan du ikke gå galt med disse tre baner. De vil give dig en uforglemmelig golfoplevelse, som du vil huske for evigt. Hvis du vil vide mere om golf på Costa del Sol, kan du besøge NordicGolfers.com, hvor du kan finde tilbud på golfrejser, information om golfbaner og tips til din næste golfoplevelse.

Golfpakke til San Roque GC - Inmood San Roque Hotel