En skøn golfbane i Costa del Sols solrige rammer

En skøn golfbane i Costa del Sols solrige rammer

El Paraiso Golf Club - En populær golfbane, syd for Marbella, der kan spilles af alle og vil være en oplevelse ud over det sædvanlige.

Skal du på golfferie til Costa del Sol, er El Paraiso Golf Club bestemt et besøg værd. Her skal du spille en af Costa del Sols ældste golfbaner, designet af den legendariske golfspiller Gary Player. Det er en af Solkystens rigtig populære golfbaner, og den besøges årligt af mange glade golfspillere.

En spændene og varieret golfbane

Golfbanen er forholdsvis flad og byder på en stor variation af golfhuller. På din vej rundt på golfbanen, bliver du mødt af skønne fairways, som krydses af små vandløb. Golfbanens mange søer er hjemsted for smukke fugle og et undervandslandskab af golfbolde, der dagligt vokser….

Du kan især se frem til golfbanens signaturhul, hul 6. Her bliver du mødt af et par 5 dogleg, hvor du møder en stor sø langs fairway, inden du møder en stor green beskyttet af to bunkers.

De 18 huller er anlagt i to 9 hullers sløjfer, der begge ender ved det rustikke og hyggelige klubhus.

Går din golfrejse til Costa del Sol, er El Paraiso Golf Club en golfbane, der kan udfordre golfere på alle niveauer og altid fremstår yderst velholdt, så den er helt klart værd at spille.

Transport - SIMPLY SHUTTLES - Costa del Sols bedste transportfirma
Når golfturen går til Costa del Sol, så anbefaler NordicGolfers.com SIMPLY SHUTTLES som din leverandør af transport. Deres flåde af biler, minibusser m.m. er Costa del Sol bedste og deres chauffører er meget venlige og punktlige.

Book din golftur med NordicGolfers.com
Vi sidder klar til at hjælpe dig med din næste golftur til Costa del Sol. Vores team af eksperter kan rådgive jer for at sikre, at I får det ophold i drømmer om. Vi har mange års erfaring med golfrejser til Costa del Sol, så du er i trygge hænder når du bestiller din rejse gennem os.

Vi kan hjælpe med fly, transport, hotel, greenfee og hvad der ellers skal til, for at du kommer af sted på golfrejse uden at skulle bøvle med stress i forbindelse med planlægningen.

Vi glæder os til at hjælpe dig af sted!

Oplev El Paraiso Golf Clubs skønne golfbane her