Meliá Marbella Banús - Et luksuriøst hotel ved stranden

Meliá Marbella Banús - Et luksuriøst hotel ved stranden

Meliá Marbella Banús tilbyder luksus og mulighed for golfoplevelser på de fantastiske golfbaner på Costa del Sol.

I det eksklusive Puerto Banús finder du det skønne hotel Meliá Marbella Banús, som byder på lækre værelser, restauranter, spa & wellness og vigtigst af alt de fantastiske golfbaner på Costa del Sol. Så hvis du leder efter en golfrejse til Costa del Sol med mulighed for hel-pension og garanti for eksklusive omgivelser, så er Meliá Marbella Banús det oplagte valg for dig.

Book her med NordicGolfers.com


Skønne værelser, strand og lækker mad i Puerto Banús

Meliá Marbella Banús tilbyder eksklusivt indrettede værelser, som tager hånd om din komfort. Værelserne byder på naturligt lys og har egen balkon, hvor du kan nyde udsigten til bjergene, havet eller hotellets have, efter en lang og fantastisk dag med golfoplevelser og hyggelige stunder.

Meliá Marbella Banús tilbyder dig en unik mulighed for at opgradere til The Level. Her får du adgang til eksklusive områder, hvor der kun er adgang for voksne. Du kan nyde godt af de mange ekstra fordele, som også inkluderer specielle arrangementer og ekstra services, som man eksklusivt kan bruge, hvis man opgraderer sit ophold til The Level.

I Meliá Marbella Banús lækre spaområde finder du en stor opvarmet pool, sauna og dampbad. Derudover kan du slappe af med en lækker massage eller skønhedsbehandling. Du finder også en udendørs swimmingpool, og Middelhavet kun 50 meter fra Meliá Marbella Banús.

Er du til lækker mad i skønne omgivelser, finder du også dette på Meliá Marbella Banús. Der tilbydes flere forskellige restauranter, og der venter dig gastronomiske oplevelser, hvor du kan prøve lokale retter fra Malaga-regionen.


Golf på Costa del Golf

Meliá Marbella Banús er et fantastisk udgangspunkt for golf på de skønne omkringliggende golfbaner på Costa del Sol. Inden for kort afstand finder du et stort udvalg af spændende golfoplevelser, omgivet af natur og med udsigt over Middelhavet. Her er et udpluk af de golfbaner, som du får mulighed for at prøve kræfter med, når du bor på Meliá Marbella Banús.

Marbella GCC
Marbella Golf Country Club tilbyder en fantastisk golfbane designet af Robert Trent Jones Senior. Golfbanen er prydet af olivenlunde og natur, der omgiver golfbanen. De hævede greens og velplacerede søer og bunkers gør, at man skal vælge sine slag med omhu. Den smukke udsigt over Middelhavet vil ledsage dig på hele din golfrunde, hvor du vil opleve en stor forskel på front- og back nine. Front nine er smalle og korte, men kræver kloge køllevalg og strategi. Back nine er længere og bredere, hvilket giver dig mulighed for at spille mindre konservativt, og give den gas med driveren.

Atalaya Golf Country Club
I den skønne golfklub Atalaya Golf Country Club finder du The Old Course. The Old Course åbnede i 1968 og er med sine brede fairways, forhøjede greens og flotte omgivelser, et must for golfelskere. Ideel til at gå, hvor du vil opleve golfbanen, der byder på vandløb, natur og udsigt over Middelhavet. Det er en golfbane, der med garanti vil falde i god jord.

Almenara
Almenara Sotogrande Golf Club byder på en 27-hullers golfbane fordelt over tre sløjfer. Alle tre sløjfer er præget af smuk natur og vand, som en vigtig del af designet. Oliven- og egetræer gør det til mere end blot en golfbane, men også en smuk naturoplevelse.

Hvis du overvejer en golfrejse til Costa del Sol, er NordicGolfers.com klar til at guide og vejlede dig, så vi sammen finder den rigtige golfpakke til dine ønsker og behov. Vi kan hjælpe med alt du skal bruge, herunder også fly og transport. Derudover synes vi, at Meliá Marbella Banús er et rigtig godt bud på hvor turen kunne gå hen.

Book din golfrejse til Meliá Marbella Banús