Ny sammarbejdspartner hos NordicGolfers.com - Parador de Málaga Golf

Nyhed - NordicGolfers.com indgår samarbejde med Parador de Málaga Golf

Siden 2007 har NordicGolfers.com hjulpet golfspillere med golfrejser til hele verden, og vi arbejder hele tiden på at skabe de bedste muligheder for vores kunder. Derfor er vi stolte af at præsentere vores nyeste samarbejdspartner - Parador de Málaga Golf

En drømmedestination for golf- og strand elskere - Parador de Málaga Golf

Hvis du leder efter en golfferie, der kombinerer en historisk bane, en fantastisk beliggenhed og et skønt ophold, bør du overveje Parador de Málaga Golf. Dette golfresort ligger på Costa del Sol, kun 10 kilometer fra Malaga, og tilbyder direkte adgang til stranden og 18-hullers golfbane. Parador de Málaga Golf tilbyder også faciliteter som en swimmingpool, tennisbane, spa og en restaurant. I denne artikel fortæller vi dig mere om Parador de Málaga Golf, og hvorfor vi hos NordicGolfers.com er glade for at vores gæster nu får muligheden for at opleve dette fantastiske golfresort.

En golfbane med historie og charme

Golfbanen ved Parador de Malaga Golf er den ældste i Andalusien, der dateres tilbage til 1925. Den blev designet af Tom Simpson, en berømt britisk arkitekt, der også skabte berømte baner som Turnberry, Muirfield og Ballybunion.

Banen er udfordrende for erfarne spillere og opnåelig for enhver golfentusiast. Golfbanen, der er par 72 og har en længde på 6065 meter, løber langs kanten af ??havet, omgivet af klitter, palmer, eukalyptus og fyrretræer. Banen har også en 9-hullers pitch & putt golfbane, et træningsområde, proshop og alle de nødvendige faciliteter for en skøn golfrunde. Alle værelser på resortet har egen indgang og udgang til golfbanen og en eksklusiv terrasse, hvor du kan slappe af, mens du ser på havet.

Et feriested med komfort og stil

Resortet ved Parador de Málaga Golf tilbyder 88 værelser, der er rummelige, lyse og hyggelige. De er udstyret med aircondition, minibar, værdiboks, fladskærms-tv, Wi-Fi mm.. I restauranten på Parador de Malaga Golf kan du nyde lokale specialiteter og god service. Golfresortet ligger tæt på nogle af danskernes foretrukne feriedestinationer på Costa del Sol som Torremolinos, Mijas, Puerto Banus eller Marbella. Derudover er det oplagt at besøge Malaga og opdage de skønne kulturelle attraktioner såsom Picasso-museet eller gå på opdagelse i de smalle gader med alverdens butikker, cafeer og restauranter.

Så hvis din næste golfrejse skal gå til det sydlige Spanien, er et ophold på Parador de Málaga Golf en stor anbefaling herfra!

Hos NordicGolfers.com sidder vi klar til at hjælpe dig med din næste golfrejse. Vi har mange års erfaring med golfrejser til Spanien og kan hjælpe med at realisere dine tanker og drømme om din næste golfrejse. Vores team er klar til at guide dig og hjælpe dig med alt fra teetider, transport og hotel.

Så hvad venter du på? Book din golfrejse til Parador de Málaga Golf med NordicGolfers.com i dag, og få en uforglemmelig oplevelse!

Book din næste golfrejse til Parador de Málaga Golf