Golfskole med NordicGolfers.com - Det præcise pitch

Golfskole med NordicGolfers.com - Det præcise pitch

Et godt pitch kan hjælpe dig med at komme tæt på hullet og lave par eller birdie. Men hvordan slår du et godt pitch?

Hvordan bliver du en bedre golfspiller? Det er et spørgsmål, som mange golfentusiaster stiller sig selv, uanset om de er nybegyndere eller øvede. Golf er en sport, som kræver både fysisk og mental træning, samt en god forståelse for teknik, strategi og udstyr. Der er mange aspekter af golfspillet, som du kan forbedre, hvis du vil sænke dit handicap og imponere dine venner. Hos NordicGolfers.com synes vi du skal have lidt råd med, inden du skal på din næste golfrejse. 

Vi laver derfor en serie af guides, hvor vi vil  give dig nogle tips og råd til, hvordan du kan blive en bedre golfspiller i de forskellige dele af spillet: drive, jernslag, chip, pitch, bunkerslag og putning. - Så er du klar til din næste golfrejse med NordicGolfers.com

Få tilbud på din næste golfrejse med NordicGolfers.com



Det præcise pitch

Et godt pitch er et slag, som du typisk slår med en wedge fra en kort afstand til greenen, når du vil sende bolden højt over græsset og lade den lande blødt på greenen. Et godt pitch kan hjælpe dig med at komme tæt på hullet og lave par eller birdie. Men hvordan slår du et godt pitch? Det kræver både teknik, touch og strategi. I denne guide vil vi give dig nogle tips og råd til, hvordan du kan slå et godt pitch.

Tip 1:
Sørg for at bruge en golfkølle med et højt loft, for at sikre at bolden får mulighed for at komme højt op i luften, og kan lande blødt på green.

Tip 2:
Få vægten frem på forreste fod, og undgå at forsøge at løfte bolden op i luften - det skal golfkøllen nok klare for dig.

Tip 3:
Hold hovedet nede og kig ikke efter bolden. Så mindsker du risikoen for at ramme golfbolden medgolfkøllens kant og sende golfbolden forbi green.

Det var vores guide til at slå et perfekt pitch. Hvis du følger disse tips, vil du snart se en forbedring i dit pitch.. Du vil kunne slå mere konsekvente, præcise og kontrollerede slag fra omkring greenen. Det vil gøre dit golfspil meget sjovere og lettere. God fornøjelse!

Få tilbud på din næste golfrejse med NordicGolfers.com