Leder du efter din næste golfrejse til Costa del Sol?

Leder du efter din næste golfrejse til Costa del Sol?

Sol Marbella Estepona Atalaya Park - Et af de bedste golfhoteller på Costa Del Sol og ubegrænset golf.

Lige ud til vandet og tæt på en masse spændende golfoplevelser finder du det skønne hotel Sol Marbella Estepona Atalaya Park. Her får du et hotel i første række til stranden og med førsteklasses golf lige i nærheden.  Så går din næste golftur til solrige Costa del Sol, og vil du på egen hånd opleve hvorfor det også kaldes Costa del Golf…..? Svaret er Sol Marbella Estepona Atalaya Park.

Book her med NordicGolfers


Et hotel med fokus på komfort

Der er fokus på din komfort, når du er gæst på Sol Marbella Estepona Atalaya Park, hvor moderne og rummelige værelser danner rammer for alt, du skal bruge for, at få en perfekt golfferie på Solkysten.

Efter en dag med golf, kan du nyde den skønne udsigt fra værelserne, hvor størstedelen er udstyret med balkon eller altan. I hotellets mange barer, kan du nyde godt af kolde drikkevarer og runde dagen af med manér.

Sol Marbella Estepona Atalaya Park byder på to skønne buffet restauranter og en á la carte poolbar, hvor du kan nyde dagens måltider. Du vil opleve et stort udbud af alt fra lokale specialiteter til internationale retter, hvor der med garanti vil være noget til enhver smag.

Rundt om hotellet finder du hele tre poolområder, hvor du kan nyde den friske havbrise og Costa del Sols behagelige klima. En afkølende svømmetur er den perfekte afslutning på en golfrunde, og hvis du hellere vil bade i havet, kan du få meter fra hotellet tage en svømmetur i Middelhavet.


Golf - Mere golf - Ubegrænset golf

Når du vælger et golfophold på Sol Marbella Estepona Atalaya Park, åbner der sig et hav af muligheder for golfoplevelser på Costa del Golf. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for dig, der vil opleve flere af områdets golfbaner, uden at gå på kompromis med noget. Her kan du læse lidt om nogle af golfbaner du kan spille.

Anantara Villa Padierna - Ubegrænset golf
Anantara Villa Padierna byder på hele tre fantastiske golfbaner, hvor du også finder et fremragende træningsområde.

Alferini - En 18 hullers golfbane, og den ideelle bane at afholde konkurrencer og store turneringer på, men også for at nyde en behagelig og afslappende dag. Godt integreret i landskabet, er der lagt stor vægt på at bevare de naturlige omgivelser.

Flamingos - Denne 18 hullers golfbane, der måler 5.714 meter, er designet af den anerkendte banearkitekt Antonio García Garrido, kendt for sin omhyggelige landskabspleje. Den har et stort udvalg af træer og en fantastisk udsigt over Middelhavet.

Tramores - Golfbanen er forskanset i et dejligt landskab mellem to dale med imponerende udsigt over Middelhavet. Tramores er en hurtig, præcis 18 hullers golfbane, men stadig underholdende og kræver færdigheder.

Find din golfpakke med ubegrænset golf her

Atalaya Golf Country Club
To skønne golfbaner med forskellige udfordringer. The Old Course åbnede i 1968 og er med sine brede fairways, forhøjede greens og flotte omgivelser, et must for golfelskere. Ideel til at gå, hvor du vil opleve golfbanen, der byder på vandløb, natur og udsigt over Middelhavet. The New Course åbnede i 1990 og har en skøn panoramaudsigt over det omkringliggende landskab. Golfbanen ligger væk fra trafiklarm og bugner af dyreliv. Ligesom The Old Course, er det oplagt at gå golfbanen, så man får den fulde oplevelse.

Los Arqueros
Los Arqueros Golf & Country Club byder på en fantastisk 18-hullers golfbane, som den legendariske Seve Ballesteros har designet. Golfbanen ligger i Benahavis bakker og følger landskabets konturer. Der er garanti for udfordringer, da golfbanen kræver præcision, og slag fra tee kan ofte være smalle. Los Arqueros er en golfbane, der med garanti ikke ville skuffe dine forventninger.

Skal din næste golfrejse gå til Costa del Sol? Så er NordicGolfers.com klar til at hjælpe dig afsted. Vi kan hjælpe med alt fra fly, hotel, greefee og transport, og vores dedikerede team sidder klar til, at hjælpe dig med dine ønsker.

Book din golfrejse til Sol Marbella Estepona Atalaya Park