60 år med Sotogrande

Oplev den sydspanske destinationen Sotogrande og det søde liv i La Reserva Club

Sotogrande fejrer 60 år. Destinationens grundlæggende principper var klare fra starten – at tilbyde afslappet elegance for familier og venner i den skønne natur på Andalusiens solbeskinnede sydkyst.

Da Joseph McMicking og hans kone opdagede dette hjørne af Spanien i 1962, vidste de instinktivt, at det var det perfekte sted for deres eksklusive boligresort.

Det berømte spanske beboelsesområde Sotogrande har været hædret på globalt plan de sidste 60 år. Regionens diskrete elegance skaber en smuk kontrast til det moderne livs stress og jag. I dag er livsstilen og kvaliteten bedre end nogensinde, og ingen steder er det mere tydeligt end i La Reserva Club Sotogrande – et resort, hvor du virkelig kan ”leve anderledes”, tilbringe tiden i fuldstændig fred og ro, mens du genopretter forbindelsen til familien, vennerne og naturen.

Sotogrande er beliggende kun 20 minutter fra Gibraltar og er en af de mest eftertragtede enklaver på den andalusiske kyst, hvortil der er nem adgang fra alle større europæiske byer. I 60 år har Sotogrande SA leveret beboelse og livsstil i verdensklasse via deres udvalg af gated communities rettet mod kunder med varierende budgetter og krav.

De små, indhegnede boligområder på La Reserva Club begrænser byggekapaciteten til 25% af grunden – dette lave densitetsniveau sikrer en livsstil, hvor den naturlige skønhed bevares og som giver beboerne mulighed for at nyde alle fordelene ved at bo i den uspolerede natur. Livsstilen i La Reserva Club fordrer privatlivets fred, sikkerhed og ægthed, med state-of-the-art faciliteter lige uden for døren.

Uanset om du leder efter en spektakulær udsigt over golfbanen og Middelhavet, eller et tilflugtssted på en bjergskråning nær den innovative strandklub, kan du være sikker på at finde en bolig, der opfylder alle dine ønsker og behov.

La Reserva Club blev skabt med det formål at styrke familieånden. Det er et sted for dig, der nyder de sociale aspekter af livet i et fredfyldt, men alligevel socialt og spændende miljø, hvor mulighederne lurer rundt om hvert eneste hjørne.

”En følelse af fællesskab er kernen i vores beboelsesområder i La Reserva Club. Døre holdes åbne, og børn kan lege sikkert på gaden. Sådanne kvarterer er grundlæggende for Sotograndes filosofier. Disse kvarterer skaber små fællesskaber, og vi leverer de oplevelser, som beboerne ønsker – alt fra grill, til isbiler og små musikfestivaler”, udtaler Marc Topiol, formand for Sotogrande SA.

Beboerne i La Reserva Club kan nyde godt af den brede vifte af faciliteter, såsom adgang til den fantastiske mesterskabsbane og den innovative strandklub, til verdensberømte rideskoler, gastronomioplevelser, vinsmagning, vandsport, international polo samt flere oplevelser fra Happiness Team’et. Sotogrande er også hjemsted for en globalt anerkendt international skole, der har elever i alderen tre til 18 år – hvilket gør det til et ideelt sted at have sin primære ejendom.

”Det er ikke kun golf, det er ikke kun polo, dressur eller spring, der ikke kun vand og alle de vandrelaterede sportsgrene. Det er ikke kun det grønne og fredede miljø, der byder på uendelige muligheder! Det handler om at genoprette forbindelsen til det væsentlige”, tilføjer Marc Topiol.

Ønsker du at opleve La Reserva Club, kan du booke dit ophold via NordicGolfers.com med overnatning på det nye 5-stjernede hotel SO/ Sotogrande og golf på La Reserva Club Solograndes fantastiske golfbane.

Få dit tilbud fra SO/ Sotogrande