En linksbane i verdensklasse

Linksbanen på La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort har gennemgået en stor renovering og åbner igen til juni

La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort i det sydlige Spanien består af to 18 hullers golfbaner, Links og Heathland, med hvert sit unikke design. Gennem det sidste års tid har linksbanen været lukket grundet en stor renovering. I forbindelse med renoveringen er driving rangen, træningsområde, proshoppen og klubhusrestauranten også blevet opgraderet. Derudover er Millenium Hospitality ved at opføre et 5-stjernet hotel ved golfbanen, et halfway house med restaurant og en beach club.

Linksbanen åbner op for besøgende til juni, hvor du igen kan prøve kræfter med Sydspaniens eneste linksbane. Golfbanen har en af de bedste udsigter over hele San Roque-området samt til Middelhavet, Gibraltar og Afrika. Kurtis Bowman står bag det nye, moderne og bæredygtige design, hvor alle teesteder er blevet rekonstrueret, mens en række golfhuller har fået et redesign. Du kommer blandt andet til at stifte bekendskab med en af de største greens i hele Spanien!

Linksbanen er udfordrende, med en unik udsigt og en kvalitet på linje med de bedste golfbaner i Europa. Banen har brede fairways, store, strategisk placerede bunkers og er let skrånende mod havet og de smukke strand, der ligger mellem golfbanen og Middelhavet.

Læs mere om La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort