Det nye og moderne La Manga Club Resort

Det meget populære og eksklusive golfresort, La Manga Club Resort, nær Alicante gennemgår netop nu en omfattende modernisering, så det fra foråret 2023 er klar til at tage imod dig i fashionable og luksuriøse forhold i de naturskønne omgivelser ved Middelhavet

Med 50 år på bagen er La Manga Club Resort en af pionererne indenfor golf- og sportsturisme. Resortet har gennem årene udviklet sig til Europas største sportsresort, hvor der udover golf er rig mulighed for at dyrke tennis, padel, svømning, cykling, fitness og vandring mm. Fodbold er naturligvis også en mulighed, idet resortet også har topmoderne træningsfaciliteter, der bl.a. benyttes af det lokale fodboldhold Cartagena FC fra Liga 2.

Resortet har 3 meget anerkendte golfbaner North, South og West Course, der hver især har deres karakteristika og spillemæssige udfordringer.

Din golfrunde kan passende evalueres med en drink i den eksklusive poolbar ved de to imponerende swimmingpools, eller i strandbaren La Cala Beach Club, der er placeret direkte på stranden med udsigt til Middelhavet.

Placeret i hjertet af resortet tilbyder det 5-stjernede Principe Felipe Hotel dig et uforglemmeligt ophold. I hotellets lobby og reception modtages du fremadrettet i hypermoderne rammer, der skal sikre en personlig og varm velkomst.

Værelserne er ligeledes ved at blive istandsat til højeste standard for at sikre dig en uovertruffen komfort. Hotellet forsikrer, at du under opholdet vil føle dig omgivet af luksus og service i verdensklasse.

Ligeledes er golfresortets fitness- og wellnesscenter ved at gennemgå en omfangsrig forskønnelse. Træningsfaciliteterne løftes til state of the art med god plads til både vægt- og konditionstræning samt alle former for work out.

Med henvisning til araberne, der boede i området for mere end 600 år siden, vil maurisk design og udsmykning præge wellness- og spasektionen. Interiøret og atmosfæren skal sammen med den kompetente og personlige behandling sikre dig den ultimative massage, hudpleje eller lign.

Kulinarisk har Principe Filip Hotel fortsat et mangfoldigt udvalg til enhver smag fra traditionelle middelhavsretter til gastronomi på højeste niveau.

La Manga Club Resort pointerer, at de er klar til at modtage alle. Fra golfspilleren, der ønsker udfordringer og afvekslende golfbaner i pragtfulde omgivelser, til virksomheder, der ønsker at holde forretnings- eller personalemøder og krydre det med forskelligartede aktiviteter og gastronomi i verdensklasse.

Book din golfrejse til La Manga Club Resort