Lübker Golf Resort

Nye flotte billeder fra Lübker Golf Resort

Vi har netop modtaget disse flotte billeder fra Lübker Golf Resort.

Se lige disse flotte billeder vi netop har modtaget af Lübker Golf Resort. Vi har så meget lyst til at komme og spille - Og det skal være nu nu!

Lübker Golf & Spa Resort – Et førsteklasses golfresort på Djursland, nær Aarhus, med en 27 hullers mesterskabsbane, luksuriøse overnatningsmuligheder, et lækkert spa og både restaurant og café

Lübker Golf Course er flere gange kåret til den bedste golfbane i Danmark, og er senest kåret som nr. 30 på det kontinentale Europa af Top100golfcourses.co.uk. Da Lübker Golf & SpaResort åbnede i 2008, blev den kåret til ”verdens bedste nye golfbane” og siden da har Lübker Golf & Spa Resort etableret sig blandt de bedste baner i Europa.

Golfbanen består af tre 9 hullers sløjfer, Sand, Sky og Forest, som er designet af en af de mest anerkendte banearkitekter i verden, Robert Trent Jones Jr. De tre sløjfer er vidt forskellige, og de giver dig en ny udfordring, hver gang du spiller golfbanen. Sand/Sky banen byder på kuperede og hurtige greens med veltrimmede fairways. Forest/Sand banen er spændende og udfordrende huller skåret ind i Djurslands smukke natur. Mens Sky/Forest banen er en kombination af udfordrende huller og naturlig skønhed – både korte og lange huller er her i spil.

Få tilbud til Lübker Golf Resort