Mere end 300 årlige solskinsdage i Murcia

Den spanske region Murcia er Europas nye golfdestination. Nyd din favoritsport på Costa Cálida, som er perfekt til golf med sine mere end 300 årlige solskinsdage og en gennemsnitstemperatur på 19ºC, og hvor du kan slå nogle fantastiske slag på de grønneste greens lige ud til havet.

For golfentusiaster byder Murcia på 22 topbaner indenfor en radius af 50 kilometer, med et total på 348 huller, hver med sine spændende udfordringer. Du kan blandt andet prøve kræfter med de 18 golfhuller på South Course på La Manga Club Resort, som har været vært for Spanish Open fem gange.

Den berømte banedesigner Dave Thomas har sat sin signatur på ikke mindre end syv af golfbanerne. Dertil kommer seks af slagsen fra en af tidernes største golfspillere - Jack Nicklaus.

Ønsker du at bo på banen, er der flere valgmuligheder. Bo på La Manga Club Resort med hele tre 18 hullers golfbaner eller i hyggelige lejligheder på Roda Golf & Beach Resort. Du kan også vælge det charmerende UGOLF Hacienda del Alamo Golf Resort med en af Murcias bedste golfbaner eller det 5-stjernede luksusresort UGOLF Mar Menor Resort.

Udover golf byder Murcia på massevis af attraktioner, lækker gastronomi og kilometervis af smukke sandstrande, hvilket er med til at gøre golfrejsen komplet.

I regionens livlige hovedstad, Murcia, mødes stilarter og kulturer. Her livet leves i gaderne og den besøgende frit kan nyde de mange historiske monumenter i den gamle bydel.

I Cartagena finder du en af regionens bedst besøgte seværdigheder; et romersk teater med mere end 2 millioner besøgende årligt. På det tilhørende museum kan du se artefakter udgravet fra det storslåede teater, som daterer mere end 2.000 år tilbage i tiden.

En anden by i regionen fyldt med historie er Lorca med sin imponerende middelalderborg, hvor muslimer, kristne og jøder levede sammen i århundreder. Borgen kan ses langvejs fra og er byens omdrejningspunkt.

Siden oldtiden er pilgrimme i store skarer kommet til Caravaca de la Cruz for at ære det hellige relikvie, der har givet byen sit navn. Caravacas allerhelligste er et relikvieskrin, hvori et Lignum Crucis - et fragment af det kors, hvorpå Kristus blev korsfæstet - opbevares.

Læs mere om Murcias mange muligheder