Sueno Hotels Golf Belek

Sueno Hotels Golf Belek – Et 5-stjernet luksushotel i Tyrkiets golfmekka, Belek, med to imponerende mesterskabsbaner, som giver dig en uforglemmelig golfoplevelse

Sueno Hotels Golf Belek

 • 36+ Huller
 • Bo på banen
 • Luksusophold
 • All Inclusive
 • Spa
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 7.097 DKK
 • Greenfee Fra 51 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Sueno Hotels Golf Belek

inkl. fly
35 km fra Antalya

Golfpakke inkl. fly

7 x overnatning med All Inclusive
Ubegrænset golf på Sueno GC*
Direkte fly fra København/Billund
Transport til og fra lufthavn
Inkl. 1 x 20 kg bagage og 1 x 15 kg golfbag

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

22.12 - 29.1209.02 - 23.0217.05 - 24.05
Fra 7.097 DKKFra 7.396 EURFra 8.666 DKK


*ingen golf på afrejsedagen

Se detaljer

Sueno Hotels Golf Belek

Sueno Hotels Golf Belek er beliggende i det fantastiske tyrkiske golfmekka i Belek, hvor du finder de allerbedste golfbaner i Tyrkiet. Sueno Hotels Golf Belek byder på to 18 hullers mesterskabsbaner, som er en spændende kombination af links- og parkbane, hvilket giver dig en fantastisk golfoplevelse.

Går din golfrejse til Tyrkiet, og søger du et golfophold af høj klasse, både hvad angår golfbanerne og opholdet, er Sueno Hotels Golf Belek det helt rette valg for dig.

Golfbaner

På Sueno Hotels Golf Belek kan du spille golf på hele to 18 hullers mesterskabsbaner af høj kvalitet på Sueno GC, designet af de berømte banearkitekter fra PGA Design Consulting, der har skabt et mesterværk af et golfanlæg med to vidt forskellige 18 hullers golfbaner. Pines banen er en lang bane på 6413 meter, men også en forholdsvis smal bane med karakter af skov. Dunes banen er derimod en ægte linksbane med en fantastisk natur, som du sent vil glemme.

Pines banen er anlagt i en smuk granskov og nyder godt af Beleks kuperede og sandede terræn. Fairway snor sig mellem de høje træer og ender ved de krævende greens, hvor du virkelig får brug for alle dine golfkundskaber, for at komme hjem i en god score. Derudover er banen fyldt med strategisk placerede bunkers og vandhazarder, som du hele tiden skal anlægge dit spil efter. Af de to baner er Pines banen klart den hårdeste, og den giver selv golfere med lavt handicap en reel udfordring. Selv de korte par 3 huller kræver omtanke og mod, så der venter dig en fantastisk golfoplevelse på denne udfordrende bane.

Dunes banen er en ægte linksbane, men med et tyrkisk præg, som er med til at gøre det til en virkelig spændende oplevelse at spille banen. Golfbanen er beliggende i et område med mange klitter, og som på en ægte linksbane udnyttes disse i spillet sammen med de mange vandhazarder og bunkers. På Dunes banen skal du specielt se frem til det 18. hul, hvor greenen ligger på en lille ø, her venter der dig en fantastisk afslutning på din golfrunde, som kan give selv garvede golfere problemer.

Hvis du vælger at spille både Pines og Dunes banen, får du brug for alle dine golffærdigheder, da de to baner samlet giver en komplet golfoplevelse, som du sent vil glemme, så du kan godt begynde at glæde dig til dit ophold på Sueno Hotels Golf Belek.

Overnatning

På det 5-stjernede luksusresort Sueno Hotels Golf Belek venter der dig overnatning i rummelige og lyse værelser med store, komfortable senge, lækkert badeværelse, opholdsplads, fladskærms-tv med kabel-tv og gratis WiFi. Derudover har du en lækker møbleret balkon, hvor du kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt over resortet efter din golfrunde. Alle værelser har aircondition, så du kan sove i en behagelig temperatur, selvom det er varmt udenfor.

Restaurant

Sueno Hotels Golf Belek tilbyder All Inclusive Ultra, hvilket betyder at alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen, så det eneste du skal bekymre dig om, er hvilken af de lækre restauranter, du ønsker at spise dine måltider i. Om morgenen serveres en overdådig morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer, og i løbet af dagen kan du nyde lækre lokale og internationale retter af allerhøjeste kvalitet. Nyd dine måltider i de lækre restauranter med en fantastisk udsigt til golfbanerne og det smukke resort.

Spa og wellness

Sueno Hotels Golf Belek byder på et imponerende spaområde med en stor indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna, dampbad og traditionelt tyrkisk bad. Hvis du ønsker at forkæle dig selv yderligere, kan du bestille en massage- eller skønhedsbehandling, udført af hotellets venlige og veluddannede personale, som kan hjælpe dig med den helt rette behandling til dig. 

Ønsker du at nyde solens stråler udendørs, kan du slappe af ved den udendørs swimmingpool eller på Sueno Hotels Golf Beleks egen strand, som du finder 400 meter fra hotellet.

For at gøre din golfrejse så bekvem som muligt, har vi indgået et samarbejde med Point Holiday i Belek, som har stort kendskab til området og mange års erfaring indenfor golfrejser til Belek. De kan blandt andet hjælpe dig med at booke ekstra golfrunder samt arrangere transport mellem hotel og golfbanerne. Derudover er de også behjælpelig med at arrangere udflugter, så du kan opleve den spændende tyrkiske kultur, hvis du en dag ønsker at holde en pause fra golfen.

Går din næste golfrejse til Tyrkiet og Belek, og er du på jagt efter et ophold i højeste klasse, som du sent vil glemme, kan Sueno Hotels Golf Belek varmt anbefales.

Sueno Hotels Golf Belek data om banen

Pines banen
18 huller
Par 72
6413 meter fra gul tee

Dunes banen
18 huller
Par 69
5643 meter fra gul tee

Banearkitekt: PGA Design Consulting

Sueno Hotels Golf Belek faciliteter

 • 174 værelser
 • 36 hullers golfbane
 • Driving range
 • Chipping-, pitching- og putting greens
 • Proshop
 • 3 restauranter
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Strand
 • Indendørs swimmingpool
 • Udendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Tyrkisk bad
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Sueno Hotels Golf Belek

18 huller
96 EUR sæson A
71 EUR sæson B
61 EUR sæson C
51 EUR sæson D

Sæson ASæson BSæson CSæson D
01.04 - 04.0511.02 - 31.0301.01 - 10.0209.06 - 02.09
08.10 - 16.1105.05 - 25.0526.05 - 08.06
17.11 - 07.1208.12 - 31.12

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Sueno Hotels Golf Belek

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Sueno Hotels Golf Belek

Anmeldelser

9.5 (4 anmeldelser)

Sueno

af
Super “value for money”.
Hotellet er slidt og holder ikke standard i forhold til de andre hoteller vi har besøgt i Belek. Maden er langt under de andre hotellers standard, men vi vil ikke tøve med at vende tilbage. Banerne var i super stand og personalet opvejer de negative sider. Helt sikkert et sted vi gerne vender tilbage til.
Beliggenheden lige op ad banerne er hotellets største fordel, og det betyder meget for os.

Anbefales

af
Dejligt hotel direkte ved to virkelig gode 18 huls baner. All inklusiv var god mad. 4 aftner benyttede vi os af tilkøb af ala Carter restaurant for 10 euro, det kan anbefales. Vi var 7 afsted og er enige om at vi nok vender tilbage.

Sueno Golf

af
Rejsen frem og tilbage fungerede perfekt og til tiden.
Golfhotellet er hyggeligt med god atmosfære, servicen er i top. Morgenmaden god og rigelig,
Birdie Baren rigtig hyggelig med god mad efter runden.
Middagene på Sueno de Luxe var overdådige.
Pines og Dunes meget velplejede og også udfordrende, vel nok noget af de bedste baner vi har oplevet i Belek.
Eneste anke er at jeg synes priserne i Buggy Baren var alt for høje. Bland andet 5 Euro for en øl, det
svarer til ca. 75 Kroner for 2 små øl.
Alt i alt: ET OPHOLD TIL 5 STJERNER

Det er ikke sidste gang :-)

af
Super god service. Venligt personale. Fantastiske golfbaner. Vi boede med den dejligste udsigt over golfbanerne. Det er første gang vi har booket via Nordic Golfers, men det er bestemt ikke sidste gang. Hele rejsen gik som planlagt. Vil helt bestemt anbefale Jer til andre golfere.
Vis flere

Kort

Sueno Hotels Golf Belek
Kadriye Mahallesi, Tat Golf Belek
07525 Serik/Antalya

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Sueno Hotels Golf Belek

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.