Sueno Deluxe Belek

Sueno Deluxe Belek

Sueno Deluxe Belek – Et lækkert 5-stjernet luksushotel beliggende blandt Tyrkiets bedste golfbaner i Belek. Hotellet byder på et stort udvalg af restauranter, Tyrkiets største spaområde og egen strand

Sueno Deluxe Belek

 • Luksusophold
 • All Inclusive
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 7.994 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Sueno Deluxe Belek

Sueno Deluxe Belek
inkl. fly
35 km fra Antalya

Golfpakke inkl. fly

7 x overnatning med All Inclusive
Ubegrænset golf på Sueno GC*
Direkte fly fra København/Billund
Transport til og fra lufthavn
Inkl. 1 x 20 kg bagage og 1 x 15 kg golfbag

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

22.12 - 29.1209.02 - 23.0217.05 - 24.05
Fra 7.994 DKKFra 8.144 DKKFra 9.713 DKK


*ingen golf på afrejsedagen

Se detaljer

Sueno Deluxe Belek

Sueno Deluxe Belek er beliggende i det skønne Belek, hvor du finder nogle af Tyrkiets allerbedste golfbaner. Det 5-stjernede luksushotel byder på et væld af faciliteter, så du aldrig kommer til at kede dig på dit ophold. Derudover kan du spille golf på den fantastiske 36 hullers Sueno GC, som kun ligger 1 km fra det lækre hotel.

Går din golfrejse til Tyrkiet og søger du et lækkert hotel ved vandet og golf på fantastiske golfbaner, er Sueno Deluxe Belek det helt rette valg for dig.

Golfbane 

Som gæst på Sueno Deluxe Belek kan du spille golf på hele to 18 hullers mesterskabsbaner af høj kvalitet i Sueno GC, som ligger 1 km fra hotellet. Golfbanerne er designet af de berømte banearkitekter fra PGA Design Consulting, der har skabt et mesterværk af et golfanlæg med to vidt forskellige 18 hullers golfbaner. Pines banen er en lang bane på 6413 meter, men også en forholdsvis smal bane med karakter af skov. Dunes banen er derimod en ægte linksbane med en fantastisk natur, som du sent vil glemme.

Dunes banen er en ægte linksbane, men med et tyrkisk præg, som er med til at gøre det til en virkelig spændende oplevelse at spille banen. Golfbanen er beliggende i et område med mange klitter, og som på en ægte linksbane udnyttes disse i spillet sammen med de mange vandhazarder og bunkers. På Dunes banen skal du specielt se frem til det 18. hul, hvor greenen ligger på en lille ø, her venter der dig en fantastisk afslutning på din golfrunde, som kan give selv garvede golfere problemer.

Pines banen er anlagt i en smuk granskov og nyder godt af Beleks kuperede og sandede terræn. Fairway snor sig mellem de høje træer og ender ved de krævende greens, hvor du virkelig får brug for alle dine golfkundskaber, for at komme hjem i en god score. Derudover er banen fyldt med strategisk placerede bunkers og vandhazarder, som du hele tiden skal anlægge dit spil efter. Af de to baner er Pines banen klart den hårdeste, og den giver selv golfere med lavt handicap en reel udfordring. Selv de korte par 3 huller kræver omtanke og mod, så der venter dig en fantastisk golfoplevelse på denne udfordrende bane.

Hvis du vælger at spille både Pines og Dunes banen, får du brug for alle dine golffærdigheder, da de to baner samlet giver en komplet golfoplevelse, som du sent vil glemme.

Overnatning

På Sueno Deluxe Belek bliver du indkvarteret i store, lyse værelser, som er indrettet med komfortable dobbeltsenge, lækkert badeværelse, opholdsplads, aircondition, fladskærms-tv samt gratis WiFi. Alle værelser har derudover en lækker balkon, hvor du kan slappe af efter en dag på golfbanen og nyde den fantastiske udsigt til enten Middelhavet eller til det smukke hotel.

Restauranter

Sueno Deluxe Belek byder på hele 7 restauranter, hvor du kan nyde et bredt udvalg af lækre retter fra hele verden. På hotellet finder du både en italiensk, mexicansk, tyrkisk og asiatisk restaurant, samt en fiske- og en barbecuerestaurant. Derudover kan du vælge at spise dine måltider i den store hovedrestaurant, som er delt op i flere sektioner, så du kommer til at opleve en hyggelig og afslappet atmosfære, og du kan frit skifte mellem sektionerne, så du får en ny oplevelse hver dag. Hovedrestauranten serverer en lækker buffet både til morgen, frokost og aften, hvor menuen skifter hver dag. Du kan vælge at nyde dine måltider indendørs i den lækre restaurant, eller du kan spise udendørs på den hyggelige terrasse, hvor du har en fantastisk udsigt til det smukke hotel og den omkringliggende natur. 

Efter din middag kan du slappe af i en af hotellets mange barer eller nyde underholdningen, som finder sted hver aften. Her har du alle muligheder for at dele dagens golfoplevelser med hotellets mange andre golfentusiaster, mens I nyder lidt koldt at drikke.

Spa og wellness

I det store, lækre spaområde på Sueno Deluxe Belek kan du slappe fuldstændig af og samle ny energi til din næste golfoplevelse. Det moderne spaområde er det største i hele Tyrkiet og byder på en stort udvalg af faciliteter, så du med sikkerhed kommer derfra helt afslappet og med ny energi.

Spaområdet byder på flere indendørs swimmingpools, jacuzzi, 4 tyrkiske bade, hvoraf to kun er for kvinder, flere forskellige slags saunaer og dampbade. Hvis du ønsker at forkæle dig selv yderligere, kan du bestille en lækker massage- eller skønhedsbehandling, som Sueno Deluxe Belek har et spændende udvalg af, og som altid udføres af spaområdet dygtige og veluddannede personale.

Ønsker du at nyde godt af den tyrkiske sol, kan du slappe af på den udendørs solterrasse og tage en afkølende svømmetur i en af de mange udendørs swimmingpools. Vil du hellere bade i havvandet, kan du også nemt gøre dette, da Sueno Deluxe Belek har deres egen private strand, hvor du kan slappe af i lækre omgivelser og nyde en svømmetur i Middelhavet.

For at gøre din golfrejse så bekvem som muligt, har vi indgået et samarbejde med Point Holiday i Belek, som har stort kendskab til området og mange års erfaring indenfor golfrejser til Belek. De kan blandt andet hjælpe dig med at booke ekstra golfrunder samt arrangere transport mellem hotel og golfbanerne. Derudover er de også behjælpelig med at arrangere udflugter, så du kan opleve den spændende tyrkiske kultur, hvis du en dag ønsker at holde en pause fra golfen.

Er du på jagt efter en golfoplevelse i Belek på et luksushotel med mange faciliteter, er Sueno Deluxe Belek et oplagt valg for din næste golfferie.

Sueno Deluxe Belek faciliteter

 • 426 værelser
 • 7 restauranter
 • 8 barer
 • Terrasse
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Tyrkisk bad
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Have
 • Strand
 • Underholdning
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Sueno Deluxe Belek

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Sueno Deluxe Belek

Anmeldelser

10.0 (2 anmeldelser)

sueno deluxe hotel

af
Lidt problemer med at få booket golftider. En del personale som ikke forstod engelsk. Ellers alt super godt.

Super Hotel

af
Vi har været i Belek 10 gange på 7 forskellige hoteller.
Suemo deluxe har været en klasse over de andre, både med service og kvalitet.
Konceptet med at vi havde All in clusive i klubhuset også var super.
Vis flere

Kort

Sueno Deluxe Belek
Tasliburun Caddesi 4
07525 Belek

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Sueno Deluxe Belek

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.