Regnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & SpaRegnum Carya Golf Resort & Spa

Regnum Carya Golf Resort & Spa

Regnum Carya Golf Resort & Spa – Et af de bedste golfresorts i Belek, Tyrkiet, med service i verdensklasse. Her venter der dig Europas eneste fuldt oplyste 18 hullers golfbane

Regnum Carya Golf Resort & Spa

 • 18 Huller
 • Bo på banen
 • Luksusophold
 • All Inclusive
 • Gourmet
 • Spa
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 10.295 DKK
 • Greenfee Fra 75 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Regnum Carya Golf Resort & Spa

Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa
Regnum Carya Golf Resort & Spa

Golfpakke inkl. fly

7 x overnatning med Ultra All Inclusive
2 x greenfee til Carya GC
2 x greenfee til National GC
Direkte fly fra København/Billund
Inkl. 1 x 20 kg bagage og 1 x 15 kg golfbag
Transport til og fra lufthavn

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

09.02.2016.02.2023.02.2001.03.2008.03.20
Fra 10.295 DKKFra 11.195 DKKFra 10.995 DKKFra 11.495 DKKFra 12.995 DKK
Se detaljer
Fra 10.295 DKK
Book nu Få Tilbud

Regnum Carya Golf Resort & Spa

Regnum Carya Golf Resort & Spa er et af de allerbedste golfresort i Belek og helt Tyrkiet. Her kommer du til at opleve service i verdensklasse, så der venter dig et fantastisk golfophold på dette 5-stjernede luksushotel. Golfresortet byder på overnatning i lækre værelser, hele 9 fantastiske restauranter, et stort spaområde med mange faciliteter samt en 18 hullers golfbane, som er den første fuldt oplyste golfbane i Europa, så du kan fortsætte din golfrunde efter mørkets frembrud.

Går din golfrejse til det skønne Belek, og søger du et golfresort i høj klasse og en spændende golfbane, er Regnum Carya Golf Resort & Spa det helt rette for dig.

Golfbane

Carya GC er en forholdsvis ny golfbane i Belek, men den er hurtigt blevet en meget populær bane, og den har allerede været vært for flere store turneringer. Denne par 72 bane måler over 6500 meter fra længste tee, og giver dig mulighed for at teste dig på en ægte hedbane med lyng og rullende fairways i et utraditionelt område, hvilket giver dig en spændende golfoplevelse.

Carya GC snor sig gennem den smukke pinjeskov på tværs af bølgende sandskråninger med hvide sandbunkers, som du hele tiden skal tage dig i agt for på din runde. Det spændende mix af et varieret terræn og de mange strategisk placerede hazarder, gør denne bane til en oplevelse, som du sent vil glemme. Et andet unikt særpræg ved Carya GC er at det er den eneste fuldt oplyste 18 hullers golfbane i Europa, så du kan spille en runde golf selv efter mørkets frembrud.

Overnatning

Regnum Carya Golf Resort & Spa byder på rummelige og lyse værelser indrettet i moderne stil med alle moderne bekvemmeligheder, for at gøre dit ophold på golfresortet helt perfekt. Værelserne er indrettet med store, komfortable dobbeltsenge, lækkert badeværelse, opholdsplads, aircondition, fladskærms-tv og gratis WiFi. Derudover har du en lækker balkon eller terrasse, hvor du har en fantastisk udsigt til enten Middelhavet eller den omkringliggende natur. Her har du alle muligheder for at slappe af efter en lang dag på golfbanen og samle ny energi til morgendagens oplevelser.

Restauranter

På Regnum Carya Golf Resort & Spa venter der dig et stort udvalg af lækre gourmetrestauranter, som alle er elegant indrettede og har en fantastisk atmosfære, så alle dine sanser bliver taget i brug. Resortet byder på en stor buffetrestaurant, hvor du kan nyde lækre måltider både morgen, middag og aften. Derudover kan du opleve en italiensk, asiatisk, tyrkisk samt en lækker fiskerestaurant, som alle serverer fantastiske retter, lavet af de allerbedste råvarer, for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Afslut din aften på en af golfresortets mange barer, hvor du kan nyde den tyrkiske varme og en kold drink, mens du ser tilbage på alle dagens mange oplevelser. Du kan også vælge at lade dig underhold af de spændende shows, der opføres næsten hver aften på resortet, eller nyde lidt god musik på resortets egen natklub.

Spa og wellness

I Regnum Carya Golf Resort & Spas luksuriøse spaområde, kan du slappe af efter dagens oplevelser på golfbane og samle ny energi til resten af dit golfophold. I spaområdet finder du en lækker indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna, dampbad og det traditionelle tyrkiske bad, som er en fantastisk oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for. Derudover kan du også nyde godt at det store udvalg af massage- og skønhedsbehandlinger samt det fantastiske fitnesscenter i to etager.

Udendørs finder du et stort swimmingpoolområde, hvor du kan slappe af i solen eller tage dig en afkølende svømmetur. Regnum Carya Golf Resort & Spa har derudover også sin egen lækre strand, hvor du kan nyde solens stråler og en tur i Middelhavet.

For at gøre din golfrejse så bekvem som muligt, kan Noyan Golf & Travel mod et tillæg hjælpe med at booke tee times til andre golfbaner og arrangere transport mellem hotel og golfbanerne. Derudover kan de også hjælpe dig med at booke flybilletter.

Ønsker du at tage på en udflugt og opleve noget af den spændende tyrkiske kultur, du finder i området, er Noyan Golf & Travel også behjælpelige med råd og vejledning og at arrangere en spændende udflugt.

Læs mere om Noyan Golf & Travel her.

Skal din næste golfferie gå til Tyrkiet, og er du på udkig efter et af de allerbedste golfresorts med service i verdensklasse, så er Regnum Carya Golf Resort & Spa varmt at anbefale.

Regnum Carya Golf Resort & Spa data om banen

Carya GC
18 huller
Par 72
6571 meter fra gul tee
6147 meter fra orange tee
5821 meter fra blå tee
5386 meter fra rød tee
4885 meter fra hvid tee

Regnum Carya Golf Resort & Spa faciliteter

 • 533 værelser
 • 18 hullers golfbane
 • 9 restauranter
 • 11 barer
 • Terrasse
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Dampbad
 • Tyrkisk bad
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Natklub
 • Underholdning
 • Have
 • Strand
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Regnum Carya Golf Resort & Spa


11.09-30.09
01.10-30.11
01.02-31.05
01.12-31.01
01.02-31.05
Carya GC110 EUR120 EUR75 EUR
National GC100 EUR110 EUR75 EUR

Buggy
35 EUR 

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Regnum Carya Golf Resort & Spa

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Regnum Carya Golf Resort & Spa

Anmeldelser

10.0 (1 anmeldelser)

Sublimt baneforløb

af

Golfbanen der blev spillet European Tour på, helt sublimt baneforløb, helt ekstremt fede træningsfaciliteter. At greens så kan veksle lidt, grundet de bliver arbejdet på hele året, for at de står 110% til selve turneringen, kan man sagtens leve med!

Vis flere

Kort

Regnum Carya Golf Resort & Spa
Üçkum Tepesi Mevkii
07500 Belek

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.