International juniorturnering hos Lübker Golf & Spa Resort

Global Junior Golf afholder Lübker Juniors International den 2.-5. oktober 2022 på de anmelderroste golfbaner i Nimtofte

Juniorer fra hele Europa kan glæde sig til et setup, der er en professionel golfturnering værdig, når Global Junior Golf afholder Lübker Juniors International den 2.-5. oktober 2022 på de anmelderroste baner i Nimtofte.

Global Junior Golf har i en årrække på tværs af landegrænser i hele Europa afholdt turneringer henvendt til juniorgolfspillere under 23 år. Denne turneringsopsætning har etableret sig som et velrenommeret arrangement, hvor både deltagere og ledsagere får enestående oplevelser på de særligt udvalgte værtssteder. Formålet har gennem alle årene været at skabe en professionel atmosfære, som samtidig er både hyggelig og bredtfavnende, og hvor hele familien kan være med og støtte op.

Under turneringsdagene bliver de unge golfentusiaster testet mod juniorer fra andre lande. De får samtidig chancen for at få et indblik i, hvordan de udenlandske spillere træner og udfordres på banen – og som en ekstra bonus opstår der måske nye golfvenskaber. Der spilles bruttoslagspil i 3 aldersrækker for både piger og drenge U23, U18 og U14.

”På Lübker Golf & Spa Resort er vi enormt glade for at kunne lægge baner til denne juniorturnering. Vi vil gerne bidrage til udvikling af nye danske talenter, og vi kan tilbyde spillerne nogle særdeles gode forhold. Vi kan sætte en bane op, der tester dem af, og vi kan tilbyde helt unikke træningsformer med blandt andet Trackman Range. Ligeledes kan vi stå for en lækker forplejning, og man bo komfortabelt i vores udlejningsboliger tæt på banen. Der er også mulighed for at tage en dukkert i subtropisk bad og slappe af i vores spafaciliteter, så mange familier kan bruge denne turnering som en lille efterårsudflugt til dejlige Djursland, hvor mor og far også kan få herlige oplevelser”, fortæller golfmanager Hans Knudsen.

For at deltage i turneringen skal man være medlem af Global Junior Golf, et medlemskab der så også giver adgang til alle de andre turneringer i Skandinavien og resten af Europa. Eksempelvis spilles der turnering i Blokhus Golf Center umiddelbart efter turneringen på Lübker, og i november spilles der på Ljunghusen i Sverige.

Læs mere om turneringen på Lübker Golf & Spa Resorts hjemmeside: www.lubker.com

Læs mere på Global Junior Golfs hjemmeside: www.globaljuniorgolflive.com

Ønsker du selv at spille golfbanerne i Lübker Golf & Spa Resort?

Få dit tilbud her