Lübker byder på store naturoplevelser og spændende huller

Vores ambassadør Jens Anker Tvedebrink har været en tur på Djursland og har spillet en runde golf på Lübker Golf & Spa Resort

Mange biler var på vej mod Nimtofte onsdag formiddag med forhåbningsfulde passagerer. Langt de fleste biler skulle dog i Djurs Sommerland, mens vi havde aftale på Lübker Golf & Spa Resort.

Vi blev taget godt imod i receptionen, havde valgt at tage runden i buggy og der blev udleveret håndklæder i tilfælde af en regnbyge.

Dagens 18 hulsbane var Sand & Forest og Sand-sløjfen lever op til sit navn med en snes bunkers og mange meget store waste areas (store, sandede og flade områder, hvor det er nødvendigt at ramme bolden rent, hvis den skal komme ordentligt af sted fra den kompakte sandbund).

Banen stod flot og specielt var sandet i bunkers og waste areas hårdt. Den ene udfordring afløser den anden: Allerede på hul 2, et relativt kort par 3 hul er det vigtigt at flyve bolden over søområde omkranset af meget sand foran greenen og også hul 4, et par 3 hul har en sø og stort sandområde i højre side.

Hul 5, et langt par 5 hul, har et stort waste area-område inden green, så det er vigtigt at afpasse længderne i slagene ind til de forskellige greens. Afslutningshullet på Sand har hele vejen waste area i højre side, endda med søer. Spændende!

Hullerne på Forest-sløjfen er typisk kortere, dog er hul 1 et langt par 5 hul over vandløb.

Hul 3 er også et par 5 hul, men med waste area og længere græs med sø hele vejen i venstre side med en smal fairway ind til green – et flot, spændende og svært hul.

I det hele tage gælder det om at ramme midt på greens, da bolden ellers kan løbe af greens på flere af de ondulerede greens.

Forest-sløjfen fører spillerne forbi mange store, flotte huse både ved hul 3, 4, og 8 - dem er der ikke så mange af på Sand-sløjfen, men man passerer nogle ved hul 2 og de samme ved hul 7.

Ingen tvivl om, at man som golfspiller får en god oplevelse på Robert Trent Jones-banen, som bør sluttes i den flotte restaurant med udsigt over de første huller på Sky og Forest-sløjferne.

Læs mere om Lübker Golf & Spa Resort