Mölles mest elskede hul - og det mest frygtede!

Det tredje hul i Mölle Golfklubb har en særlig plads i medlemmernes hjerter. I en undersøgelse foretaget tidligere på sommeren viste det sig, at dette ene golfhul er både elsket, beundret og frygtet – på samme tid!

Der er for nylig gennemført en undersøgelse blandt Mölle Golfklubbs medlemmer for at få deres syn på banen fra forskellige aspekter. Man ville blandt andet undersøge, hvilket af hullerne de synes er smukkest, sværest og bedst.

Mölles slogan er som bekendt "Sveriges smukkeste golf", og det udsagn kommer ikke ud af ingenting. Derfor var det logisk, at det første spørgsmål i undersøgelsen var: Hvad er Mölles smukkeste hul?

Inden vi svaret afsløres, kan vi oplyse, at bredden af ??meninger var overraskende. Hele 12 af Mölles' 18 huller fik faktisk stemmer. Det betyder, at to tredjedele af hullerne anses for at have så æstetiske kvaliteter, at de kan være golfbanens smukkeste. Det er der ikke mange baner, der kan matche!

Men hvilket af de 18 huller var nu engang smukkest?

Vi nu på grundlag af undersøgelsen konstatere, at det smukkeste hul på Sveriges smukkeste bane er - hul 3!

Det tredje hul var en klar vinder, men det var ingen udklassering af de andre huller. 21,2 procent af medlemmerne mente, at hul 3 var smukkest, altså lidt over en femtedel, mens hele 18,2 procent foretrak hul 17.

Også på det næste spørgsmål i undersøgelsen viste medlemmernes smag sig at være både bred og varieret. Spørgsmålet var: Hvilket hul er golfbanens sværeste?

Og det blev her tydeligt, at udfordringerne er jævnt fordelt ud over golfbanen – hele 13 forskellige huller fik stemmer. Men - igen blev vinderen hul 3!

Dette hul er således ikke kun golfbanens smukkeste, ifølge medlemmerne, men også det mest udfordrende, selvom det er kort (311 m fra gul, 255 m fra rød) og mangler bunkers.

Til sidst – hvilket hul anser medlemmerne for at være det bedste hul på banen, hvis man tager alle aspekter i betragtning?

Svaret er igen hul 3, og de mest almindelige kommentarer om hullet var: smukt, udfordrende, unikt og tricky.

Det er i øvrigt ikke kun medlemmerne, der elsker hullet - gæsterne synes også, det er meget sjovt. Og smuk. Og svært!

Læs mere om Mölle Golfklubb