Quality Hotel Grand Kristianstad

Quality Hotel Grand Kristianstad - Lækkert golfhotel, smukt beliggende i centrum af Kristianstad. Her får du god mad og god service under dit golfophold

Quality Hotel Grand Kristianstad

 • Storbygolf
 • Luksusophold
 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.080 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Quality Hotel Grand Kristianstad

Centrum af Kristianstad

Quality Hotel Grand Kristianstad - Skepparslövs GK

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x 2-retters middag
1 x greenfee Skepparslövs GK
Fri adgang til fitness

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer
Centrum af Kristianstad

Quality Hotel Grand Kristianstad - Kristianstad GK

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x 2-retters middag
1 x greenfee Kristianstad GK
Fri adgang til fitness

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Quality Hotel Grand Kristianstad

Quality Hotel Grand Kristianstad ligger smukt i det centrale Kristianstad, i det nordøstlige hjørne af Skåne, kun godt 1,5 times kørsel fra Øresundsbroen. Med hotellets beliggenhed bor du i gåafstand fra butikker, cafeer, restauranter, Vattenriket og meget mere! Du finder masser af skønne golfbaner i området, såsom Araslöv Resort, Skepparslövs Golfklubb og Kristianstad Golfklubb.

Quality Hotel Grand Kristianstad er det perfekte city- og golfhotel, for dig som ønsker en hyggelig byferie, med masser af golf og fritidsaktiviteter og kultur.

Golfophold

Udfordre dig selv, din kollega eller familie med en sjov golfrunde på Skepparslövs GK eller Kristianstad GK.

Skepparslövs Golfklubb er en 18 hullers park- og skovbane, smukt beliggende på Nävlingeåsens skråning, mod Kristianstad. Mange af banens huller komplimenteres af stenvægge, gamle egetræer og en miles-bred udsigt. Hotellet ligger kun 15 minutter i bil fra Skepparslövs GK. Du finder også Kristianstad Golfklubb i en bekvem afstand fra hotellet, ca. 20 minutter i bil, som tilbyder en naturlig og smuk 36 hullers bane.

Efter en sjov golfrunde kan du nyde en god middag i Grand Bar og Matsal, nyd en drink i baren eller udforsk Kristianstads spændende byliv. Uanset hvad du finder på, lander du i bløde senge og vågner op til hotellets populære morgenbuffet, med et stort udvalg af økologiske produkter og hjemmelavede vafler.

Kristianstad

Kristianstad blev grundlagt i 1614 af kong Christian 4., hvilket byen stadig bærer tydeligt præg af. Byen har en unik kulturhistorie, hvor du blandt andet kan besøge galleriet Konsthallen, Järnvägsmuseet, Filmmuseet og Naturum.

Størstedelen af byens centrum består af gågader, der indbyder til hyggeture og shopping i byens mere end 250 butikker. Her lokker både kendte mærkevareforretninger, hyggelige små butikker og lokale kunsthåndværkere og designere.

I Kristianstads smukt anlagte Tivoliparken finder du Naturum Vattenriket, en arkitektonisk spændende træbygning, der står på pæle ude i vandet. Som navnet indikerer, beskæftiger Naturum sig med det store vådområde, der ligger helt op til byen. Her kan du lære om områdets flora og fauna på en af udstillingerne eller tag på en guidet ”safarisejltur”, vandretur eller cykeltur ud i vandriget.

Efter din golfrunde kan du spise en skøn middag på en de hyggelige restauranter i byen og derfter få en god nats søvn på Quality Hotel Grand Kristianstad. Hvis leder efter noget til den søde tand, bør du besøge det 80 år gamle konditori, Conditori Duvander, som er et familiedrevet konditori. Her lægger de vægt på, at alt laves fra bunden, og det er nok en af grundene til, at det har været et af Sveriges bedste konditorier gennem de sidste 10 år.

Quality Hotel Grand Kristianstad

 • 137 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Gratis WiFi

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Quality Hotel Grand Kristianstad

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Quality Hotel Grand Kristianstad
V. Storgatan 15
29121 Kristianstad

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.