Penati Golf Resort

Penati Golf Resort

Penati Golf Resort – Slovakiets allerbedste golfresort beliggende nord for Bratislava med to fantastiske 18 hullers golfbaner i international klasse samt Europas længste golfhul

Penati Golf Resort

 • 36+ Huller
 • Bo på banen
 • Hytte
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 293 EUR
 • Greenfee Fra 79 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Penati Golf Resort

Penati Golf Resort
80 km nord for Bratislava

Golfpakke - 1 dag

1 x overnatning i villa
1 x morgenmad
2 x greenfee

Prisen er pr. person i delt villa

Se detaljer
Penati Golf Resort
80 km nord for Bratislava

Golfpakke - 2 dage

2 x overnatning
2 x morgenmad
3 x greenfee

Prisen er pr. person i delt villa

Se detaljer

Penati Golf Resort

Penati Golf Resort er Slovakiets allerbedste golfresort beliggende nord for Bratislava ved byen Senica midt i en smuk fyrreskov med spredte hvide sandklitter. Her venter der dig to fantastiske 18 hullers golfbaner med hver deres unikke særpræg, hvilket gør det til en fantastisk oplevelse at spille golf på Penati Golf Resort. 

Midt i den grønne oase finder du flere lækre hytter, hvor du kan overnatte kun få meter fra golfbanerne i en smuk natur med skov og en stor sø, hvori du kan tage en afkølende svømmetur efter din golfrunde.

Går din golfrejse til Slovakiet, findes der ingen bedre golfbane end Penati Golf Resort, så vi kan varmt anbefale dig at besøge dette fantastiske golfresort.

Golfbaner

Penati Golf Resort byder på to verdensklasse 18 hullers golfbaner, så der venter dig et helt fantastisk golfophold med masser af spændende og udfordrende golfoplevelser.

Legend banen er en 18 hullers parkbane designet af Nicklaus Design, som er ansvarlig for nogle af verdens allerbedste golfbaner. Her finder du brede, bølgende fairways, varierede greens, udfordrende, stejle bunkers, samt flere forskellige tees steder, som gør at golfere på forskellige niveauer, kan få glæde af denne spændende golfbane. 

Legend banen byder på flere spektakulære huller. Hul 15 er et par 6 hul, og er med sine 716 meter det længste golfhul i Europa, og herfra har du en fabelagtig udsigt til det smukke landskab, som omgiver golfbanen. Endelig venter der dig en helt fantastisk afslutning på din golfrunde på Legend banen. Hul 18, som er banens smalleste hul, slutter med en green på en lille ø, hvilket kræver stor præcision i dit indspil til green.

Heritage banen er Penati Golf Resorts anden 18 hullers golfbane, som er et perfekt supplement til Legend banen. Heritage banen er anlagt i et bølgende terræn, og banens to sløjfer tager dig gennem en smuk skov, hvilket giver dig en fanstatisk naturoplevelse. Golfbanen er anlagt, så du skal have en strategisk tilgang, og de små, flade greens er designet, så golfere på alle niveauer, kan blive udfordret.

Penati Golf Resort har gennem årene været vært for flere store turneringer, hvilket blot underbygger at dette virkelig er nogle fantastiske golfbaner i international klasse. Så her venter der dig en helt fantastisk golfoplevelse på Slovakiets allerbedste golfbaner, som også tidligere er kåret til at være i top 100 på det kontinentale Europa.

Overnatning

Penati Golf Resort byder på overnatning i hyggelige hytter beliggende ved den store sø i et roligt hjørne af goflbanen. Her finder du hytter med plads til 4-6 personer med separate soveværelser, fuldt udstyret køkken, stue, badeværelse aircondition, samt en hyggelig terrasse, hvor du kan nyde de varme sommeraftener med en fantastisk udsigt til søen og golfbanen. Dette er det perfekte sted at slappe af efter din golfrunde, mens du betragter resortets andre golfere spille deres golfrunde.

Restaurant

Start din dag med en lækker morgenmad serveret i golfklubbens klubhus. I den hyggelige restaurant kan du hele dagen nyde lækre måltider, som du kan vælge fra det store menukort, som indeholder både spændende lokale specialiteter, mens også mange internationale kendinge, så du altid kan finde noget der falder i din smag.

Søger du en golfferie i Slovakiet, er Penati Golf Resort det oplagte valg med sine fantastiske golfbaner, lækre hytter og smukke natur.

Penati Golf Resort data om banen

Legend banen
18 huller
Par 73
6536 meter fra sort tee
6187 meter fra hvid tee
5703 meter fra gul tee
5329 meter fra blå tee
4798 meter fra rød tee
Banearkitekt: Nicklaus Design

Heritage banen
18 huller
Par 72
6230 meter fra sort tee
6021 meter fra hvid tee
5681 meter fra gul tee
5281 meter fra blå tee
4680 meter fra rød tee
Banearkitekt: Jonathan Davison

Penati Golf Resort faciliteter 

 • Hytter
 • 36 hullers golfbane
 • Driving range
 • Chipping- og putting green
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Penati Golf Resort

18 huller
79 EUR mandag - torsdag
99 EUR fredag, weekend og helligdage

9 huller
43 EUR mandag - torsdag
53 EUR fredag, weekend og helligdage

Dagsgreenfee
118 EUR mandag - torsdag
148 EUR fredag, weekend og helligdage

Buggy
45 EUR 18 huller
31 EUR 9 huller

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Penati Golf Resort

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Penati Golf Resort

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Penati Golf Resort
Sajdikove Humence 443
905 01 Senica

+421 917907777
www.penatigolfresort.sk/en/

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.