Hamburg-Oberalster Golfclub

Golfclub Hamburg-Oberalster - en af Hamborgs førende golfbaner

Vores ambassadør Kasper Skytte Nielsen har været i Tyskland og spille Hamburg-Oberalster Golfclub

Et par timers kørsel syd for den dansk-tyske grænse, og ikke mere end 25 km nord for Hamborg centrum, ligger Golfclub Hamburg-Oberalster. Golfbanen er anlagt i årene 2013-2016, men er allerede nu en af de førende baner i Hamborg-området. Banen er designet af den internationalt kendte tysk-canadiske arkitekt David Krause, som har designet flere af de bedste tyske baner.

Hamburg-Oberalster er en udpræget indlands-linksbane, som dog også har et parkbanepræg over sig. Her får du ondulerede fairways, gode greens og roughs, midt i den smukke hede og blandt gamle træer. Der er ingen højdeforskelle, men til gengæld er der vand i spil på alle 18 huller. Både hul 9 og 18 slutter på ø-greens.

Flere golfpros og besøgende mener, at klubbens driving range er nordtysklands bedste! Rangen er et 10 hektar stort område, der er fantastisk designet med flere 'target-greens', som er omringet af bunkers, samt et område med putting, chipping og pitching greens. Putting greenen er stor og bolden triller ens både her og på banens 18 huller. På rangen er mulighed for udslag fra både græs og måtter – udslag fra måtter er overdækkede. På anlægget findes den nyeste teknologi indenfor Trackman.

Fra rød tee måler banen 5.095 meter og fra gul 6.070 meter.

Golfclub Hamburg-Oberalster er et must at spille, hvis man er i området. En svær golfbane, hvor alle slag kan være en udfordring, men hvor man bliver også belønnet for godt spil.

Få tilbud fra Hamburg-Oberalster Golfclub


Artiklen er skrevet af vores ambassadør, Kasper Skytte Nielsen, der har hjemmebane i Samsø Golfklub og har hcp 12,2. Kasper har spillet golf siden slut 90'erne og har spillet 60-70 golfbaner i Danmark. Har primært spillet i Tyskland og Sverige, men har også spillet i Polen, England, Spanien + Mallorca, samt på Trinidad & Tobago!