Ombygning på Quinta do Lago Resort

Quinta do Lago Resort på Algarvekysten i Portugal har totalrenoveret deres klubhus

Et af det mest eftertragtede golfresorts i Europa, Quinta do Lago Resort, på Portugals Algarvekyst, har brugt den tvungne nedlukning under Corona-krisen fornuftigt. Klubhuset har fået en totalrenovering og slog i sidste måned dørene op for de første golfere.

Book dit golfophold på Quinta do Lago Resort

Klubhuset på Quinta do Lago Resort er blevet renoveret for hele 500.000 EUR og fremstår i dag, kun en måned efter åbningen, som et helt nyt klubhus. Stilen og indretningen er lys og moderne, som vi kender det fra Skandinavien. Restauranten har højt til loftet og store panoramavinduer, så du har udsigt til golfbanen fra alle pladser. Derudover kan du også vælge at spise på terrassen, under åben himmel. Det milde portugisiske klima gør, at du selv i vintermånederne kan sidde på terrassen og nyde en lækker frokost eller lidt koldt at drikke efter endt golfrunde.

Omklædningsrummene har også fået den helt stor tur. Her finder du lækre badefaciliteter og aflåselige skabe. Proshoppen bugner af varer, så det er svært at holde pungen i lommen under dit besøg i shoppen.

I øjeblikket er sydbanen på Quinta do Lago Resort også i gang med en større renovering, og golfbanen forventes at åbne senere på året med nye tees, fairways, greens og bunkers.

Få tilbud på din golfrejse til Quinta do Lago Resort