VIDEO - Besøg på La Manga Club Resort i Spanien

NordicGolfers.com ambassadør, Mogens Thomsen har send os denne video fra hans besøg til La Manga Club Resort.

La Manga Club Resort - Europas største sportsresort beliggende i Murciaregionen i Sydspanien med tre 18 hullers golfbaner præget af tidligere stjernespillere som Gary Player og Arnold Palmer.

NordicGolfers.com ambassadør, Mogens Thomsen lagde vejen forbi og se den flotte video på nedenstående link.

La Manga Club Resort ligger i Murciaregionen, tæt på Alicante, i Sydspanien og er Europas største sportsresort og arealmæssigt tre gange større end Monaco. De tre golfbaner på området har international klasse og er præget af tidligere stjernespillere som Gary Player, Arnold Palmer og Severiano Ballesteros.

Men Murcia-regionen er andet og mere end La Manga, selv om Europas største sportscenter naturligvis er et dominerende lokomotiv for især golfturismen i området. Costa Calida med indsøen Mar Menor kan byde på hele 22 golfbaner inden for en radius af 50 kilometer. Klimaet med minimum 300 soldage om året og maksimalt 15-20 regnvejrsdage ligger på rundt regnet 20 grader i gennemsnit året rundt, og lufthavnene i Murcia og Alicante ligger for det meste inden for en times kørsel.

Book golfpakke til La Manga Club Resort



MURCIA | COSTA CÁLIDA - EN NY GOLFDESTINATION MED KÆMPE POTENTIALE

Murcia er Europas nyeste og mest spændende golfdestination. Området byder på talrige kvalitetsbaner – de fleste anlagt lige ud til havet og med de grønneste greens.

I Murcia-regionen kan golfentusiaster og professionelle golfere spille på 22 topgolfbaner i en radius på 50 km med samlet 348 huller.

Læs mere om golf i Murcia regionen