Rejs til Polen til efteråret!

Polen byder på et væld af oplevelser i efteråret. Ikke bare golfophold men også....

DET NYE RAVMUSEUM I GDANSK

Østersøen er unik af mange årsager, både historiske og geografiske, men det er rigdommen af fascinerende ravforekomster, der får besøgende fra hele verden til at blive ellevilde over "baltisk guld". Rav kan findes overalt i regionen, hvor det skyller op på kysterne i små klumper, og ingen andre steder er tættere forbundet med dette særlige fænomen end Gdansk.

Link


REDYK – TRADITIONEL MARCH AF FOLK FRA HØJLANDET, DER DRIVER DERES FÅR

Redyk er et traditionelt navn for bjergboernes årlige føring af fårene fra bjergområderne i det sydlige Polen. Det sker to gange om året: i begyndelsen af foråret for at starte hyrdesæsonen og før vinteren, når fårene bringes tilbage til deres vinterly. De to begivenheder kaldes redyk wiosenny (forårsføring) og redyk jesienny (efterårsføring).

Link


MÆRK DEN MAGISKE JULESTEMNING I POLEN!

Den måske bedste måde at komme i julestemning, mens du er i Polen, er at besøge et af de mange enestående julemarkeder, der findes i hele landet. I næsten hver landsby, mindre eller større by afholdes der et julemarked, så indbyggerne kan købe julepynt, nippe til lidt gløgg og nyde den smukke udsmykning i hyggelige omgivelser. Nogle byer afholder helt utrolige julemarkeder, og det ville være en stor fejltagelse at gå glip af en tur til mindst et af disse fantastiske steder.

Link


Over 17 lækre golfresorts og hoteller i Polen

På NordicGolfers.com kan du nu vælge mellem hele 17 lækre golfresorts og hoteller fordelt over hele Polen.

Vi hjælper med at booke teetimes, ophold og meget mere.

Link