Araslöv Golf & Resort

Anmeldelse: Araslöv Golf & Resort er virkelig et besøg værd

Vores ambassadør Lars Buus Jensen har sammen med seniorklubben i Simons Golf Club i mere end 10 år besøg Araslöv Golf & Resort

Simons Golf Clubs seniorer, 31 personer i alt, var for 11. eller 12. år på Araslöv Golf & Resort. Vi bor altid på golfhotellet, som ligger ca. 5 min i bil fra Araslöv gård, hvor der er reception, pro-shop og restaurant. Restauranten tilbyder dog shuttle service til og fra restauranten om aftenen, så man kan nyde et glas til maden. Araslöv Golf & Resort råder også over 20 konference-værelser som ligger i gåafstand fra gården lige i doglegget på hul 18 Södra-banan.

De fleste af golfhotellets værelser ligger med udsigt til Araslövsjön, og et par golfhuller på både Nörra og Södra-banerne. Det giver også rig mulighed for en drink og en snak om dagens spil på golfbanen efter aftensmaden.

Aftensmaden i restauranten er et kapitel for sig. Altid en super dejlig og veltillavet 3-retters gourmetmiddag, serveret af et yderst velorganiseret personale, som i den grad forstår, hvad service betyder. For eksempel spørger du lige om man vil have en lille eller stor steak, så man dels undgår madspild, og dels undgår at kunden bliver flov over at levne…

Morgenmaden er fin standard med alt, hvad man behøver før en runde golf, og man kan desuden for små penge smøre en sandwich, man kan tage med ud på golfbanen.

Golfbanerne på Araslöv Golf & Resort er to rigtig fine 18 hullers sløjfer Nörra og Södra, samt en meget kort par 3 bane tæt på driving rangen og receptionen. Her kan man også spille diskgolf. Driving rangen, hvor man hovedsagelig slår fra græs, er placeret mellem Nörra og Södra, hvor også klubbens halfway house findes. Her holder man 5-10 min pause mellem forni og bagni fra begge golfbaner.

Nörra og Södra-banerne ligner hinanden en del, og har både skovhuller og mere åbne huller omgivet af marker og med til tider en del påvirkning af vinden. Det er to år siden undertegnede (Lars Buus Jensen) var her sidst, og imens har man fortaget en del ændringer på især Nörra-banan, og flere kommer til, og er klar til 2022. På hul 1 har man fjernet søen i venstre side, og på hul 16 (og hul 9 på Södra) har man ændret søen i venstre side, så der nu er to søer, hvilket giver et lidt lettere 2 slag på hul 16. Hul 16 ændres yderligere med tee sted oppe i skoven ved siden af 15 green, så udslaget nu slås langs med søen i venstre i stedet for direkte imod den.

Hul 9 på Nörra er også påvirket af den ændrede sø, så man nu har et kortere slag mod green over søen.

Absolut rigtig gode ændringer, som skyldes en ny course manager ansat sidste år.

Begge golfbaner er som sagt rigtig fine golfbaner, som kan spilles på alle niveauer, da der er mange tee-sæt at vælge imellem. Signaturhullet må være 18 hul på Södra, som er et dogleg venstre par 4 fra driving range-området og op bag restauranten, med et svært og smalt andet slag til en green i 2 niveauer og sø i venstre side. Efter et godt og præcist drive, skal der både mod og præcision til et perfekt andet slag.

Med under 2 timers kørsel fra København via Øresundsbroen er Araslöv Golf og Resort virkelig et besøg værd. OK værelser på golfhotellet og fantastiske værelser på konferenshotellet. Super mad i restauranten og 2 gode golfbaner i smuk natur tæt på Kristianstad til en overkommelig pris.

Vi ses igen i 2022!

Læs mere om Araslöv Golf & Resort