Smuk natur og landlig elegance på Gran Canaria

Spil golf på Gran Canaria og overnat på det hyggelige Hotel Cortijo San Ignacio Golf kun få meter fra golfklubben

Nyd naturen og slap af på Hotel Cortijo San Ignacio Golf

Det hyggelige, landlige Hotel Cortijo San Ignacio har rødder helt tilbage til det 18. århundrede. Hotellet er restaureret, så det i dag fremstår som et elegant og charmerende hotel, som emmer af charme og atmosfære.

Den tropiske vegetation med hundrede år gamle palmer og den imponerende swimmingpool indbyder til afslapning. Hotellet byder på 16 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser, alle med privat badeværelse, hårtørrer, garderobe, tv og safetybox. Fra alle værelser kan du nyde en smuk udsigt over enten terrassen, haven eller golfbanen.

Fællesområderne

Hotellet stue, der er smukt indrettet med antikke møbler og originale malerier, indbyder til at slappe af, læse, hører musik eller blot at nyde hinandens selskab. Ved siden af stuen finder du galleriet med store vinduer, der giver et smuk lysindfald. Her kan spille kort og brætspil ved det store spillebord, mens du nyder udsigten til haven.

I spisestuen kan du virkelig nyde godt af det historiske hotels mange smukke detaljer. De fantastiske trælofter og teaktræ gulvet danner rammen om en fantastisk middag, som du sent vil glemme.

I det imponerende kapel på hotellet afspejler den katolske tro på Gran Canaria og har igennem århundrede været brugt til bryllup, barnedåb og komfirmation for husets beboere.

Få tilbud fra Hotel Cortijo San Ignacio Golf

El Cortijo Club de Campo

Hotel Cortijo San Ignacio Golf ligger midt i et sportsresort med mange søer og gamle palmer. Kun få minutters gang fra hotellet ligger den 18 hullers golfbane, par 72, designet af Blake Stirling og Marco Martin (Global Golf Design), som byder på en fantastisk golfoplevelse både for øvede golfere, men også nybegyndere, der gerne vil forbedre deres spil.

Nærliggende golfbaner

Meloneras Golf - 30 minutters kørsel på motorvej (49 km)
Maspalomas Golf - 30 minuttes kørsel på motorvej (43 km)
Salobre Golf - 35 minutters kørsel på motorvej (58 km)
Anfi-Tauro Golf - 40 minutters kørsel på motorvej (60 km)
Real Club de Golf de Las Palmas - 20 minutters kørsel (16 km)

Læs mere om El Cortijo Club de Campo