Oplev Jim McLeans golfskole på Santander Golf, Madrid

Spil en runde golf på en af Spaniens bedste golfbaner, uden for Madrid, og få mulighed for at forbedre dit sving på Jim McLeans golfskole

Santander Golf ligger kun 15 minuttes kørsel fra Madrids pulserende centrum, i Grupo Santander City i Boadilla del Monte. Golfbanen er et projekt udtænkt af den spanske bank, Santander, med ideen om at give bankens medarbejdere, kunder og aktionærer samt golfentusiaster de bedste faciliteter til at dyrke golf. Santander Golfs 18 hullers golfbane er smuk indlejret i det bølgende terræn, der omgiver bankens nye hovedkvarter. Allerede et år efter golfbanens åbning, blev den rangeret som værende blandt de tre bedste golfbaner i Spanien.

Golfbanen, par 72, er designet af den berømte amerikanske banearkitekt Rees Jones i samarbejde med selveste Seve Ballesteros. Fra sort tee er golfbanen 6856 meter lang, hvilket gør banen til den længste i hele Spanien og også en af Europas længste. Golfbanen er ekstremt krævende og er en fremragende test for selv de bedste golfere. Selvom det er en udfordrende golfbane gør de op til 8 forskellige tee-steder at golfbanen kan spilles af golfere på alle niveauer.

Santander Golf er fornylig af Golf Digest kåret til at være Spaniens 8. bedste golfbane, og det bevidner virkelig om golfbanens høje kvalitet, at den år efter år, kåres til at være i toppen af de mange fantastiske spanske golfbaner.

Prisregn

Santander Golf har gennem årene været udsat for en decideret prisregn, og golfbanen regnes for at være blandt verdens bedste golfbaner.


Udvalgte priser

I top 100 blandt golfbaner den for USA, 2009, Golf Digest
I top 100 blandt europæiske golfbaner, 2009, Golf World UK

Erfarne golfinstruktører

Instuktørerne på Jim McLeans golfskole har gennemført mange tusinde timers forskning i det perfekte golfsving, og har samtidig også selv spillet golf på elite niveau samt spillet med i flere store turneringer. Jim McLean har selv mere end 35 års erfaring, og underviser i 8 Step Swing System, som forbedrer dit sving men samtidig tillader den individuelle forskelle.

Læs mere om Santander Golf