Easy Birdie Pack Summer 2019 på Jandia Golf, Fuerteventura

Få et godt tilbud på greenfee på Jandia Golf på Fuerteventura i sommerperioden!

Jandia Golf tilbyder i sommermånederne fra maj til september fordelagtige priser på greenfee inkl. trolley eller delt buggy samt et halvt golfsæt.

Jandia Golf er omgivet af en helt fantastisk natur med høje bjerge og en fabelagtig udsigt til havet. Det beskyttede område er hjemsted for et stort udvalg af regionens fantastiske dyreliv. Derudover har du en af verdens smukkeste strande kun 2 km fra golfbanen, så du kan nemt kombinere din golfrunde med en svømmetur i havet.

Golfklubben byder på moderne faciliteter med et stort træningsområde med driving range med 15 overdækkede teesteder, så du kan slå ud i skygge fra den bagende sol. Træningsområde indeholder desuden en putting green og et område, hvor du kan træne dit korte spil, samt en træningsbunker.

Området omkring Jandia Golf er fuld af overnatningsmuligheder i alle prisniveauer. Kun 5 minutters kørsel fra golfbanen ligger turistområderne, Morro Jable - Jandia og Esquinzo-Butihondo, mens det mere kendte område, Costa Calma, ligger et kvarters kørsel fra golfbanen. Inden for en radius af 5 minutters kørsel fra Jandia Golf finder du 25 hoteller med mere end 7000 værelser.

Læs mere om Jandia Golf og book din tee time her