Mød Miguel Ángel Jiménez på din næste golfferie til Spanien

Miguel Ángel Jiménez Golf Academy har sin helt egen stil og bygger på filosofien fra en af verdens vigtigste golfspillere!

Miguel Ángel Jiménez er en spansk golfspiller, der står noteret for 20 sejre gennem sin professionelle karriere. Hans bedste resultat i en Major-turnering er en 2. plads, som han opnåede ved US Open i år 2000. Jiménez har tre gange, i 1999, 2004 og 2008, repræsenteret det europæiske hold ved Ryder Cup, hvilket er resulteret i én sejr og et nederlag.

Miguel Ángel Jiménez Golf Academy er et 9 hullers par 3 pay & play golfakademi, som ligger i den hyggelige ferieby, Torremolinos, på Costa del Sol i Sydspanien. Her er alle velkommen! Akademiet ligger kun 5 minutter fra Malaga lufthavn og kun 15 minutters kørsel fra Malaga Centrum.

Her finder du alle nødvendige faciliteter til at kunne forbedre alle teknikker. Anlægget består af en 9 hullers par 3 bane, som Miguel Ángel Jiménez selv har designet, med det bedste kvalitetsgræs og kuperede og hurtige greens. Hul 7 er designet med inspiration fra hul 12 på Augusta National!

Tag turen til Costa del Sol og oplev de fantastiske træningsfaciliteter - og måske få muligheden for at møde Miguel Ángel Jiménez, som selv tit er forbi anlægget.

Læs mere om Miguel Ángel Jiménez Golf Academy