Quinta Da Marinha tilbyder velsmagende startpakke for nybegyndere

Quinta Da Marinha tilbyder nu en ny og spændende startpakke til grønne golfere!

Under en times kørsel fra Lissabon, i den smukke Cascaisregion, finder du Hotel Quinta da Marinha, som er en del af ‘Great Hotels of the World’s portfolio og som kan prale af deres par 71 golfbane, designet af Robert Trent Jones, med en enestående udsigt over Atlanterhavet og Sintra-bjergene.

Men Quinta da Marinha er en pioner, når det kommer til at introducere golfen til golf-novicer og deres nyeste pakke – The Green Card course – er et springbræt til transformationen fra negynder til golfer!

Denne intensive golfbane, som er åben for alle fra 14 år og op, giver et Green Card med i alt 10 træningstimer sammen med en fuldt kvalificeret PGA-professionel, inklusiv praktisk og teoretisk basistræning af sving, indspil, bunkerspil, putting og basisreglerne og etikette.

Det er ideelt for dem, der altid har ønsket at tage sporten op, men havde brug for motivationen til at gøre det ordentligt – og alt sammen foregår under solens stråler og i de smukke omgivelser på en af Portugals bedste golfbaner, i Quinta da Marinhas afslappede atmosfære.

5-nætters B&B pakken (943 EUR baseret på 2 personer i delt dobbelt- eller twinværelse) inkluderer 4 morgentimer og 4 9 hullersrunder på Quinta da Marinha om eftermiddagen, hvor du spiller fra specielt tilpassede tees, for at reducere længden på hullerne.

Nye spillere får også et startkit med bold, tees og handske, mens der også sørges for golfkøller, et diplom, underskrevet af PGA, og en golf-notesbog, med brugbare tips. Efter træningen er der masser af mulighed for at slappe af i spaområdet (tyrkisk bad, sauna og indendørs pool) og evaluere din fremgang.

Med tennisbaner, restauranter, gratis shuttle service til stranden og en af Portugals smukkeste regioner lige ude foran døren, er der masser at se frem til.

Resortets salgsdirektør, João Pinto Coelho, siger: "Nye golfspillere har brug for en smule opmuntring og en mulighed for at lære det grundlæggende i spillet, uden at føle sig skræmt. Dette er den perfekte pakke, med individuel undervisning, for at lære nye færdigheder og få nogle vigtige erfaringer, som enhver golfspiller har brug for. Og så er der selvfølgelig også en god mulighed for en fantastisk ferie i smukke omgivelser. "

Læs mere om quinta da marinha resort