Centro Nacional de Golf i Madrid slutter sig til Toptracer Range revolutionen

Toptracer gør driving rangen til en leg. Oplev den nye teknologi på den spanske golfbane, Centro Nacional de Golf, i Madrid

Centro Nacional de Golf, som er hjemsted for Royal Spanish Golf Federacion, er den seneste, blandt en lang række ikoniske golfbaner, der revolutionere sine træningsfaciliteter med introduktionen af Toptracer Range teknologien.

Golfbanen, der er beliggende nord for Madrid, åbnede dørene for offentligheden i 2006 med det formål at fremme golfspillet over hele landet. Nogle af verdens bedste golfere har spillet den fantastiske golfbane, som i april 2018 for anden gang var vært for Open de España - en af de ældste og mest berømte turneringer på Europa Touren.

Toptracer Range kombinerer teknologi og sjov til at omdanne driving rangen til en legeplads for golfere på alle niveauer, og Centro Nacional de Golf har nu introduceret teknologien på 40 udslagssteder på driving rangen. Toptrace bruges af de bedste golfere i verden på PGA Touren og Europa Touren, og nu kan du også gøre brug af teknologien.

Toptracers europæiske chef, Paul Williams, udtalte om selskabets seneste partnerskab: Vi er glade for at arbejde sammen med Centro Nacional de Golf, da vi øger vores tilstedeværelse på det spanske marked.

Centro Nacional de Golf tilfører golfverden en ny fabelagtig oplevelse: En lang golfbane (6622 meter), hvor du får følelsen af at spille linksgolf i storbyen, ikke kun på grund af golfbanens layout, men også på grund af den blide brise, der er en afgørende faktor på din golfrunde.

Træningsfaciliteterne på Centro Nacional de Golf er for nylig blevet opgraderet, så de nu også indeholder en pitching- og puttingområde, samt et Center of Excellence, der er bygget til at forkæle de bedste spanske golfere.

Læs mere om Centro Nacional de Golf