Nyt golfresort på Costa del Sol

Den kendte golfbane, Añoreta Golf, nord for Málaga har fået vokseværk og kan nu tilbyde overnatning direkte på golfbane i 8 luksuriøse værelser

Añoreta Golf Resort er en berømt 18 hullers golfbane beliggende på kysten øst for Málaga. Golfbanen er omgivet af vand og en vegetation, der fremhæver banens naturlige skønhed. Hvert golfhul har sit eget unikke design, som fx hul 7, der har en betagende havudsigt. På banen skiller 17. hul sig også ud, et par 3 anlagt ved en stor sø, hvor det gælder om at have stor præcision i sine slag. På Añoreta Golf kan du nyde det lune Costa del Sol-klima, der gør at du kan spille golf året rundt.

Golfbanen er designet af José María Cañizares i 1990. Det er en par 72-bane, der passer til golfere på alle niveauer. Både nybegyndere og øvede golfere nyder en runde golf på Añoreta Golf Resort, hvor du kommer til at bruge alle jern i din bag. Nærheden til havet giver dig en fantastisk udsigt samtidig med at du bliver kølet ned af den behagelige brise fra Middelhavet. Golfbanen ligger kun få minutters kørsel fra Málaga-Costa del Sol lufthavn.

Få tilbud på dit ophold på Añoreta Golf Resort

Overnatning på banen

Añoreta åbner i maj 2021 et nyt, lille moderne og komfortabelt hotel beliggende på golfbanen. 8 elegante og stilfulde værelser med en fabelagtig udsigt til golfbanen og førsteklasses services.

Añoreta tilbyder desuden golf- og hotelpakker i samarbejde med andre hoteller i området samt long stay ophold.

Golfbanen

Añoreta Golf er en teknisk 18 hullers golfbane, som sagtens kan spilles flere gange. Derudover byder golfresortet på golfpakker til de nærliggende golfbaner: Golf Los Moriscos, El Parador de Malaga og Baviera Golf for blot at nævne nogle.

Få dit tilbud på overnatning og golf

Gastronomi

Añoreta Golf Resort har hele 4 restauranter, hvor du kan nyde dine måltider.

  • The Beach Club, lige ved stranden
  • The Pool Club, ved swimmingpoolområdet
  • Tenderete, gourmettapas og cocktails
  • Bendita Katalina, med udsigt over golfbanen

Gastronomien i Málaga er kendt for sine friske fisk. Regionen er bedst kendt for sine ansjoser og sardiner kombineret med supperne zoque (områdets traditionelle gazpacho) og den hvide ajoblanco.

Oplevelser

300 solskinsdage om året, en misundelsesværdig kulturel variation og et udsøgt køkken - alt det og meget mere får du i Málaga, hovedstaden på Costa del Sol og en af de mest interessante og smukke byer i hele Spanien. Storbyen ligger kun 15 minutter fra Añoreta Golf Resort, hvilket gør at du nemt kan besøge den andalusiske by enten efter endt golfrunde eller på en fridag, sammen med din partner eller hele familien.

Læs mere om Añoreta Golf Resort