San Roque Golf Club

Legendariske San Roque Old Course er tilbage

Legenden dør aldrig! Old Course på San Roque Golf Club er igen åben efter en større renovering. Se videoen fra vores banebesøg

Den legendariske og anerkendte Old Course på San Roque Golf Club i Cádiz har igen slået dørene op for gæster, efter en omfattende renovering, der har stået på i tæt på et år. Genåbningen af Old Course er en stor begivenhed for golfelskere, da golfbanen er en sand klassiker på det spanske golfmarked men også på det internationale golfverdenskort. San Roque er et magisk sted, hvor flere store golfere, som fx Seve Ballesteros, har valgt at købe hus, hvor de kan slappe af i det behagelige klima og udsigten til Old Course.

Book din golftur til San Roque Golf Club

NYT LIV TIL DEN GAMLE BANE

Golfklubben åbnede første gang sine døre for golfere i 1991 og blev hurtigt Sotograndes foretrukne golfbane på grund af Old Course, designet af Dave Thomas. Sammen med Valderrama og Real Club de Golf Sotogrande er Old Course på San Roque Golf Club kendt som golfens gyldne trekant.

Klubhuset, der tidligere var bolig for familien Domecq, er nu fuldstændig renoveret og har et på samme tid klassisk og frisk look. Det er en uovertruffen ramme om en fantastisk golfrunde på en golfbane, der snor sig nænsomt mellem frodige bakker, majestætiske korkege og forbi charmerende villaer.

Efter renoveringen, der har varet 11 måneder, er der nu implementeret de højeste vedligeholdelsesstandarder, som kun findes på de bedste golfbaner i Europa.

Projektdirektøren for renoveringen, Stephen Dundas uddyber om tankerne for renoveringen:

"Min første tanke med renoveringen var at gøre golfbane så fast som muligt; Jeg ønskede at den kunne spilles hårdt og hurtigt. Men den skulle også være bæredygtig. Mange projekter starter med flotte designs, men de kan ikke opretholdes efter tre eller fire år."

Ved første øjekast på golfbanen, overraskes man over det nye layout, der eliminerer de gamle rough-områder og erstatter dem med mulch-områder, der giver samme effekt som på Augusta National og et meget anderledes oplevelse end golfbanerne i resten af området.

"Vi reducerede græsarealet fra ca. 55 til 37 hektar. Den dramatiske reduktion skyldes at vi vil minimere vandforbruget til vanding af golfbanen, vedligeholdelsesarbejdet og for at give et skarpt design."

Greens, bunkers og alle spilleflader er blevet redesignet og kan nu sammenlignes med de bedste golfbaner i verden. Med disse nye features kunne det være nærliggende at tro at San Roque Golf Club havde et ambitiøst mål om at være en once in a lifetime golfbane for alle golfere, men intet kunne være længere fra virkeligheden.

Golfklubbens mål er at golfere år efter år vælger San Roque Golf Club som deres feriedestination eller bliver medlem. Af denne grund er ledernes hovedfilosofi at opretholde et miljø af højeste kvalitet, men stadig afslappet og venlig, hvor alle golfere, der sætter pris på god golf, er velkomne, og hvor opmærksomhed på golfspilleren er i centrum.

For at gøre besøgsoplevelsen endnu bedre, begynder arbejdet på et hotel og villaer, der forventes afsluttet tidligt i 2023.

Den første indlogeringsmulighed, der allerede er tilgængelig, er en villa beliggende ved siden af hul 1 med plads til 10 personer, og som, hvis du ønsker det, kan omfatte alle de tjenester, du ønsker, fra kok eller servicepersonale til personlig træner.

VI SES PÅ SAN ROQUE

San Roque Golf Club er et af de steder, hvor du kan opleve den autentiske golfatmosfære, der er fremdyrket gennem årene, kombineret med de spændende historie og de mange berømte besøgende - Eksempelvis boede begge Ryder Cup-hold i 1997 på hotellet.

Old Course var i 13 år hjemsted for finalen på European Tour Qualifying School. "Vi ses på San Roque i november" endte med at blive en sætning, der ofte blev gentager blandt golfere. Golfere som Padraig Harrington, Lee Westwood, Ian Poulter og Justin Rose hører til blandt de golfere, der tilspillede sig deres plads på European Tour på San Roque. Senere, i 2005, var Old Course vært for Spanish Open, der vendte tilbage til San Roque året efter, dog på New Course.

Old Course vender tilbage til golfeliten i Europa i storslået stil. Den renoverede golfbane vil snart være på alle golferes bucket list - En sand moderne klassisker, som endnu ikke har nået sit maks. San Roque bør bestemt være med i overvejelserne til din næste golfferie.

Læs mere om San Roque Golf Club