Golf på Costa del Sol

Costa del Sol er en af de mest populære golfdestinationer i hele verden og i 2023 kommer Solheim Cup til Finca Cortesin på Solkysten, hvilket giver endnu mere opmærksomhed til området.

Costa del Sol er en af de mest populære golfdestinationer i hele verden og i 2023 kommer Solheim Cup til Finca Cortesin på Solkysten, hvilket giver endnu mere opmærksomhed til området.

Costa del Sol har mere end 70 verdensklasse golfbaner, hvilket har givet solkysten tilnavnet Costa del Golf. Med sin beliggenhed mellem bjergene og Middelhavet, 325 solskinsdage samt en årlig gennemsnitstemperatur på 20 grader har Costa del Sol perfekte betingelser for golf året rundt.

Og som om dette ikke var nok, så byder Costa del Sol også på masser af kultur, lækker gastronomi, kilometervis af sandstrande, fantastisk natur og fremragende flyforbindelser til Málaga lufthavn, der er Spaniens 3. største, hvilket alt sammen er med til at gøre Costa del Sol til den foretrukne golfdestination i Europa.

Spil golf i smukke omgivelser

Det store, mangfoldige udvalg af golfbaner på Costa del Sol gør at mange golfere kommer tilbage år efter år, for at få nye oplevelser. Lige fra Pay & Play baner til begynderen til det verdenskendte mesterskabsbaner kendt fra TV - Costa del Sol har det hele. Hvert år arrangeres der massevis af turneringer både for mænd og kvinder på alle niveauer. Og for nybegynderne er der et stort udvalg af golfskoler og akademier, hvor du kan forbedre dit spil.

Luksusgolf på Costa del Sol

Marbella er hjemsted for flest golfbaner på Costa del Sol. Byen er kendt for sin kultur, underholdning og glamour - og har da også nogle af de mest eksklusive golfbaner og hoteller på Solkysten. Gå i golfstjernernes fodspor også spil Guadalmina Golf, der lagde græs til finalen i Race to Costa del Sol, som vores egen Emily Kristine Pedersen vandt i 2020. Derudover byder strækningen fra Marbella til Estepona på flere fantastiske golfbaner som: Marbella Golf Country Club, Santa Clara Golf Marbella, Los Naranjos Golf Club, El Paraiso Golf Club og selvfølgelig Finca Cortesin, der er i 2023 er valgt som vært til den prestigefyldt Solheim Cup. Nær Estepona finder du også det 5-stjernede luksushotel, Kempinski Hotel Bahía Estepona, der giver dig mulighed for at spille de 4 verdenskendte golfbaner i Spain's Finest.

Málaga - Costa del Sols hovedstad

Længere mod nord, rundt om Costa del Sols hovedstad, Málaga, funder du de kendte feriebyer, Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola og Mijas finder du et væld af hyggelige hoteller og flere fantastiske golfbaner. Her kan du kombinere golfspillet med afslapning på stranden, shopping og masser af god mad. Her kan du prøve kræfter med en af områdets bedste golfbaner, Golf Torrequebrada, eller bo på golfresortet La Cala Golf Resort med hele tre 18 hullers golfbaner.

Nord for Málaga finder du Añoreta Golf Resort med de nybyggede hotelværelser og en fantastisk udsigt over Middelhavet.

Long Stay ophold

Hvis du kører lidt længere ind i landet finder du Lauro Golf Resort, det perfekte sted for et long stay ophold, da du bor i egen lejlighed og kan spille ubegrænset golf til en fordelagtig pris.

Få 3 tilbud på din golfrejse til Costa del Sol


Oversigt over golfbaner på Costa del Sol