Añoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf ResortAñoreta Golf Resort

Añoreta Golf Resort

Añoreta Golf Resort – En spændende 18 hullers golfbane øst for Málaga på Costa del Sol, hvor vand spiller en afgørende rolle på din golfrunde. Overnat direkte på golfbanen 8 nybyggede luksus hotelværelser

Añoreta Golf Resort

 • 18 Huller
 • Bo på banen
 • Fri golf
 • Padel
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 86 EUR
 • Greenfee Fra 51 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Añoreta Golf Resort

Añoreta Golf Resort
Añoreta Golf Resort
Añoreta Golf Resort
Añoreta Golf Resort
20 km fra Málaga

Añoreta Golf Resort - 1 nat

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x greenfee inkl. delt buggy

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse


01.02 - 31.05
01.09 - 30.11
01.01 - 31.01
01.05 - 31.08
01.12 - 31.12
100 EUR86 EURDeluxe Room
108 EUR94 EURSuite Room


Tillæg:
27 EUR pr. nat for frokost inkl. drikkevarer

Brug for transport? Simply Shuttles er Costa del Sols førende golftransportfirma.
Simply Shuttles anbefales af NordicGolfers.com. Få tilbud på din transport

FLY & BILLEJE
NordicGolfers.com hjælper dig gerne med en samlet pris på golfrejsen inkl. fly og eventuel lejebil. Oplys blot hvor du vil flyve fra og dine ønsker til lejebilen.

Se detaljer
Añoreta Golf Resort
Añoreta Golf Resort
Añoreta Golf Resort
Añoreta Golf Resort
20 km fra Málaga

Añoreta Golf Resort - 7 nætter, ubegrænset golf

7 x overnatning
7 x morgenbuffet
7 x frokost inkl. drikkevarer
Ubegrænset golf inkl. range bolde & delt buggy
Lufthavnstransfer

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

01.01 - 28.02
01.06 - 31.08
01.12 - 31.12

01.03 - 31.05
01.09 - 30.11


801 EUR893 EURDeluxe Room
860 EUR952 EURSuite Room


Brug for transport? Simply Shuttles er Costa del Sols førende golftransportfirma.
Simply Shuttles anbefales af NordicGolfers.com. Få tilbud på din transport

FLY & BILLEJE
NordicGolfers.com hjælper dig gerne med en samlet pris på golfrejsen inkl. fly og eventuel lejebil. Oplys blot hvor du vil flyve fra og dine ønsker til lejebilen.

Se detaljer

Añoreta Golf Resort

Añoreta Golf Resort var den første 18 hullers golfbane, som blev grundlagt i Axarquía-regionen øst for Málaga. Golfbanen åbnede i 1990 og er designet af den tidligere professionelle spanske golfspiller, José María Cañizares, som har formået at designe en golfbane, som golfere på alle niveauer kan få stor glæde af. Golfbanen ligger i byen Rincón de la Victoria, tæt på havet, hvilket sikrer dig en smuk udsigt til Middelhavet fra mange golfhuller.

Vand spiller en stor rolle på Añoreta Golf Resort, både hvad angår udsigten, men også på selve golfbanen skal du spille over og forbi flere store søer, hvilket skaber en spændende golfbane. Specielt på hul 17 spiller vand en helt afgørende rolle, her er greenen omgivet af vand på tre sider, hvilket virkelig kræver et præcist indspil, hvis du vil komme hjem i par.

Udover en 18 hullers golfbane byder Añoreta Golf Resort på et godt træningsområde, hvor du finder en driving range med 25 græstees samt et område, hvor du kan træne dit korte spil, inden du starter din golfrunde.

Afslut din golfrunde med et besøg i det smukke klubhus, hvor du også finder Añoreta Golf Resorts restaurant. Her kan du nyde en lækker frokost bestående af både lokale og internationale specialiteter, mens du nyder den smukke udsigt over golfbanen og ser tilbage på en spændende golfrunde.

Overnatning

Overnat direkte på golfbanen i de nybyggede, luksusværelser i kategorierne junior suite og suite. Værelserne er kendetegnet ved en elegant indretning, masser af sollys og en fantastisk udsigt. For din komfort er det muligt både at booke dit ophold på Añoreta Golf Resort med både halv- og helpension.

Går din golfrejse til Costa del Sol, og søger du en spændende golfbane med en fantastisk udsigt, som samtidig tilbyder overnatning direkte ved golfbanen, er Añoreta Golf Resort det oplagte valg for dig.

Transport - SIMPLY SHUTTLES - Costa del Sols bedste transportfirma

Når golfturen går til Costa del Sol, så anbefaler NordicGolfers.com SIMPLY SHUTTLES som din leverandør af transport. Deres flåde af biler, minibusser m.m. er Costa del Sol bedste og deres chauffører er meget venlige og punktlige.

Book din private transport med SIMPLY SHUTTLESsom tilbyder den perfekte transportpakke for golfere, med transfer fra lufthavnen til golfbanen eller hotellet og tilbage igen, til en meget lav og fast rate. Ideelt for golfgrupper på 2-22 personer!

Chaufføren vil møde dig i lufthavnen med et skilt, med dit navn på, så i uden problemer kan finde hinanden. Under transport vil der være WiFi, USB-porte, Bluetooth, og trailer til golfudstyret er inkluderet. Chaufføren tracker flyet, så de er informeret hvis flyet er forsinket eller lander før tid.

Læs mere om SIMPLY SHUTTLES

Añoreta Golf Resort data om banen

18 huller
Par 72
6016 meter fra hvid tee
5833 meter fra gul tee
5236 meter fra blå tee
4991 meter fra rød tee

Añoreta Golf Resort faciliteter

 • 18 hullers golfbane
 • 8 værelser
 • Driving range
 • Chipping-, pitching- og putting green
 • Restaurant
 • Terrasse
 • Proshop
 • Klubhus
 • Omklædning
 • Padelbaner

Læs mereLæs mindre


Greenfee Añoreta Golf Resort

Eksklusive priser via NordicGolfers.com:


01.02 - 31.05
01.09 - 30.11
01.01 - 31.01
01.06 - 31.08
01.12 - 31.12
65 EUR51 EUR1 x greenfee + buggy
130 EUR101 EUR2 x greenfee + buggy
246 EUR186 EUR4 dages ubegrænset golf + buggy
411 EUR318 EUR7 dages ubegrænset golf + buggy

Dine oplysninger

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Añoreta Golf Resort

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Añoreta Golf Resort

Anmeldelser

9.2 (5 gæsteanmeldelser)

Blandet ophold

af
Añoreta golfbane er udfordrende men fair. Eneste anke er slidte, ujævne teesteder og det anderledes græs på greens, som gør korte putts uberegnelige, alligevel nød at spille banen, hvis layout bidrog til underholdningen.
Fren som er golfmanageren, er vældig flink og hjælpsom, så golfdelen af opholdet var fin.
Hotelværelset var fint og renligt og morgenmadsresturenten hyggelig.... - og så begrundelsen for de 3 stjerner.
Vi havde bestilt halvpension, men resturenten lukker kl. 16.30 (baren kl. 19.00), så det var desværre ikke muligt at spise aftensmad på hotellet alligevel, og da vi ikke havde lejet en bil, var vi tvunget til at tage en taxi ( for egen regning) til næstnærmeste by for at spise. Nærmeste by var nemlig helt død. Eneste mulighed for mad var et take away pizzaria to km væk. Det skal dog nævnes at "Nordic Golfers" efter vores klage, var hurtige til at refundere halvpensionen, og ændre pensionsmuligheder for kommende gæster.
Morgenmaden var fin og i god kvalitet. Man fik dog aldrig hvad man bestilte, da de altid var løbet tør for diverse råvare. Personalet havde sort bælte i at se den anden vej, når man skulle bestille. Det samme var åbentlyst ikke tilfælde når de lokale "betalende" gæster skulle serviceres. Vi ventede f. Eks. En dag en time på vores morgenmad, mens lokale som kom efter os, fik mad og drikke af flere omgange imens.
Når vi derimod spiste der til frokost (som betalende gæst), var service i top... - underligt.
Vi blev desværre bekræftet i vores antagelse, da andre gæster som vi snakkede med havde samme opfattelse.
Ergo, kan vi roligt anbefale "Nordic Golfers" som yder en god service, og et par runder på den underholdende bane, samt en frokost på den dejlige resturent, hvor maden er i top. Men vi kan ikke anbefale et komplet ophold på Añoreta golf resort...
Charlotte og Thomas


Fin og udfordrende bane.

af
En fin og udfordrende bane. Ok værelser. Forplejning haltede noget, vi oplevede flere gange at de ikke havde mulighed for servering af frokost når vi kom ind efter en runde, samt de gik tør for de mest almindelige drikkevare, såsom juice, øl eller sodavand. Så en noget blandet pålevelse. Det er ikke et sted vi vender tilbage til.

Vist nok de første gæster her

af
Golfmanager Fran Martos var usædvanlig flink og hjælpsom, men opholdet bar præg af, at de vist ikke havde haft andre gæster på den type ophold - og det levede ikke op til det vi var sat i udsigt hjemmefra i forhold til hvad der indgik i prisen.
Ring venligst for uddybning tlf. 42801575.

Flot layout og hyggelig stemning

af
Jeg spillede Añoreta Golfbane i slut august og det var en rigtig god oplevelse. Varierende og udfordrende bane og specielt de sidste 9 huller var flot skruet sammen. Selvom man kom ud af fairway fandt man altid bolden mellem træerne. Greens var nyanlagt og rullede allerede rigtig godt. Vi mødte en anden dansker dernede som også var ret begejstret for banen. Hyggelige restaurant og venligt personale.

Añoreta Golf - Hyggelig golfbane øst for Malaga

af
Añoreta Golf er en rigtig hyggelig golfbane som ligger øst for Malaga kun 20 min fra Malagas lufthavn. August 2019 omlagde de samtlige greens med nyt græs så de har samme type græs som man kender fra fx Finca Cortesin! Banen spiller til tider smalt, så det er en golfbane hvor man skal spille med omtanke. Flere af hullerne er rene golfperler og udsigten til Middelhavet er betagende. Mine favorithuller går fra hul 7 - 11 og så hul 16 og 17. Flotte og udfordrende huller.
Fra klubhuset er der en flot udsigt over hul 13. Añoreta Golf er en golfbane som er et besøg værd og her får du meget golf for pengene.
Vis flere

Kort

Añoreta Golf Resort
Avda. del Golf s/n
29730 Rincón de la Victoria

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Añoreta Golf Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!