Højtprofileret golfresort med Nicklaus banedesign

Vi har netop haft gæster på besøg på det lækre Monte Rei Golf & Country Club i Portugal

Peer Falkenberg har besøgt Monte Rei Golf & Country Club - Et af de mest ikoniske golfresorts på Portugals Algarvekyst - som han varmt kan anbefale alle at besøge.

Golfresortet ligger ca. 20 min fra Portugals grænse mod Spanien. Lokalområdet er lidt fattigere end i Spanien, og de sidste 10 km er primitivt landområde, dog taler portugiserne bedre engelsk end spanierne.

Resortet ligger i et stort aflukket nydeligt beplantet område, som er ved at blive udbygget med huse i gammel og ny stil, og helt nye lejligheder, som dog ser ud til at være dyrere end husene. Du er ca. 10 km fra indkøbsfaciliteter og restauranter og her skal det bemærkes at 2 restauranter er lukket i november til og med februar og derved er klubhusets restaurant - The Grill - den eneste som er åben indtil 21:30.

Overnatning i villa

Peer udtaler: Vi boede i et hus af højeste standard og masser af plads. Flere terrasser og balkoner. Garage. Daglig service.

Klubhuset er stort og flot anlagt. Proshoppen har et begrænset udvalg. Klubhusrestauranten serverer udmærket morgenmad, men med et begrænset udvalg om aftenen og selv portugisiske vine kostede ca. 3 gange normal udsalgspris. Betjening hurtig og venlig. Plads til ca. 25 indenfor og det samme udenfor. Da det er den eneste restaurant i vinterhalvåret bliver den hurtigt fyldt.

Golfbanen

Om golfbanen udtaler Peer: Spændende, lang og svær bane med meget vand og mange store dybe bunkers. Typisk Nicklaus design og ikke for weekendherrer (gul tee 6.025m, rød tee 4.845).

Teesteder og fairways (bermuda) af højeste klasse, dog kunne greens være hurtigere på dagen. Buggies med GPS bruges af alle (ikke en gå-bane) er inkluderet i prisen. Området udenfor fairways er præget af en kraftig skovbrand i august 21, men kommer sig sikkert hurtigt (de måtte tænde for sprinklerne for at redde banen).

Træningsfaciliteterne

Perfekte med flot stor driving range, fine bolde, gode indspilsområder og flere putting greens, alt sammen tæt på klubhuset og første og 10. tee.
 
Alt personalet på hele resortet yder service af højeste klasse, og man føler sig meget velkommen.

Læs mere om Monte Rei Golf & Country Club