Made in Denmark fortsætter frem til 2023 og fordobler præmiesummen

Fremtiden for Made in Denmark er sikret de kommende fem år, efter Made in Denmark i dag har indgået en ny aftale med European Tour. Den nye aftale betyder, at der frem til 2023 bliver spillet golf i verdensklasse i Danmark.

I 2019 flytter Made in Denmark ”hjem” til Himmerland Golf & Spa Resort, og næste år skal der altså igen spilles på Backtee Course. Det bliver femte gang at banen i Himmerland lægger fairways og greens til Europatouren.

Sammen med den nye kontrakt bliver præmiesummen fordoblet, så der hvert af de fem år er tre millioner euro på spil med hele 500.000 euro til vinderen. Det vil placere Made in Denmark som en af de største turneringer på The European Tour efter Majors, WGC og Rolex Series.

– Jeg er utrolig glad for at vi har kunnet lave en 5-årig aftale med The European Tour og vores sponsorer. Det betyder, at vi kan arbejde med en langsigtet strategi og udvikle Made in Denmark til glæde for spillere, tilskuere og sponsorer. Og med den øgede præmiesum er jeg sikker på, at Made in Denmark bliver en turnering som endnu flere europæiske topspillere vil prioritere at spille med i, siger en stolt promotor Flemming Astrup.

Udover nye aftaler med de eksisterende sponsorer, er der allerede tilsagn fra nye sponsorer, som bidrager til den fortsatte udvikling af Made in Denmark.

Det har været fem fantastiske år med golf i verdensklasse i Danmark, og jeg glæder mig til fem år mere. Fra starten af har det været vigtigt for mig, at Made in Denmark fik bred opbakning fra mange forskellige samarbejdspartnere. Med den nye aftale har vi fået flere nye sponsorer ombord, og sammen med de eksisterende gør de det nu muligt at sikre Made in Denmarks 10 års jubilæum i 2023, siger Lars Larsen, formand for Fonden Made in Denmarks bestyrelse.

Made in Denmark skal rundt i Danmark

Det er endnu ikke besluttet hvor Made in Denmark skal spilles fra 2020 til 2023, men det er planen, at Made in Denmark skal rotere mellem forskellige klubber/baner i Danmark. Fonden bag Made in Denmark er allerede i dialog med flere klubber og kommuner/regioner, men interesserede klubber eller regioner har alle en chance for at byde ind på Made in Denmark fra 2020 til 2023.

I år spiller vi i Silkeborg, men vi vil gerne rundt i hele Danmark, og med en femårig aftale er det nemmere at langtidsplanlægge, så jeg håber vi kommer rundt i landet, så endnu flere får mulighed for at opleve golf i verdensklasse, siger Flemming Astrup.

The European Tour er også begejstret for den nye aftale, og glæder sig til at Made in Denmark nu bliver en endnu større del af touren.

Dagens nyhed er en kæmpe nyhed, ikke kun for golf i Danmark men også for The European Tour og Challenge Tour. Vi skylder Lars Larsen og Flemming Astrup stor tak for deres passion og dedikation i at få dette til at ske for begge turneringer, siger direktør Keith Pelley og fortsætter

Under begge mine besøg til Made in Denmark blev jeg nærmest blæst omkuld at den fantastiske atmosfære og stemning, ikke bare mens der spilles golf, men også om aftenen under koncerterne. Golfturneringer skal være en folkefest, og på mange parametre er Made in Denmark et eksempel, der er værd at følge. Vi ser frem til dette års turnering og de kommende fem år.

Sideløbende med Made in Denmark vil Made in Denmark Challenge også blive spillet frem til 2023. I 2019 skal den spilles den på Ry banen i Silkeborg Ry Golfklub, men ligesom med selve Made in Denmark er det også planen at Made in Denmark Challenge skal spilles forskellige steder, som den også er blevet de første år.

Himmerland Golf & Spa Resort MID tilbud - spar op til 40 %

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x 3-retters middag
Ubegrænset golf
Fri adgang til Adventure Minigolf, pool og fitness

Fra 995 DKK - Normalpris fra 1.775 DKK

Book dit MID tilbud nu og spar 40 %

Kilde: madeindenmarkgolf.dk