Kom sejlende til Made in Denmark

Kom sejlende til Made in Denmark

Kom sejlende til Made in Denmark. I år er der som en af mange nyheder indsat en båd mellem parkering og 1 tee. Kom og oplev verdensklasse golf på skønne Himmerland Golf og Spa Resort


I år er der mulighed for at ankomme til Made in Denmark Presented by FREJA fra vandsiden med Grundfos Shuttle Boats henover den smukke Sjørup sø. I samarbejde med Grundfos vil der i løbet af dagen sejle el-både i pendulfart mellem de midlertidige anlagte Sydhavn og Nordhavn, så tilskuere kan blive sejlet fra parkeringspladsen direkte til 1. tee.

Køb billet til Made in Denmark

Sydhavnen ligger lige ved indkørslen til P1, og herfra sejler man langs med hul 15 og forbi Himmerland Hill (hul 16), inden man bliver sat af i Nordhavnen, hvorfra der kun er 2 minutters gang til det nye 1. tee.

– Sjørup sø er fredet, og det er kun tillladt at sejle i søen med el-både, så søens dyreliv og biodiversitet ikke forstyrres. Derfor er vi glade for at Grundfos bakker om om idéen, der også er i perfekt synergi med deres værdier, siger Thomas Nielsen, kommerciel chef i Made in Denmark.

Bådene har plads til op til mellem 8 og 12 personer, og en tur varer cirka 10 minutter hver vej. Der vil blive indsat flere både, så forhåbentlig bliver der stort set ingen ventetid for de tilskuere, der vil benytte vandvejen frem for at gå op til Backtee Course.

Se golfpakker til Himmerland Golf & Spa Resort