GolfersGlobe har skrevet en fin artikel om NordicGolfers og vores forretning

Læs med og lær os bedre at kende...

50.000 golfere benytter nichebureau

Bag NordicGolfers.com står makkerparret Jess Krelskov og Christian Mathiassen, der i mange år har haft en særlig forkærlighed for svenske og tyske golfbaner.

Derfor er NordicGolfers.com også det danske bureau, som har den mest specialiserede viden og det største kendskab til golfrejsemarkedet i netop disse to lande.

NordicGolfers, der også driver portalerne GolfTyskland.dk og GolfSverige.dk, er ikke et golfrejsebureau i traditionel forstand.

Ved at tænke utraditionelt har bureauet siden 2006 vokset sig store på en veldefineret strategi om at satse på de nære markeder. Og hvor de fleste golfrejsebureauer satser på golfdestinationer i Sydeuropa og langt fjernere destinationer og sælger fulde golfpakker med både hotel, golf, fly og bil, så formidler NordicGolfers.com udelukkende golftilbud til slutbrugerne.

Fra starten af har forretningsmodellen været at formidle aftaler mellem eksempelvis danske golfturister og svenske golfbaner. Golfturisterne sørger selv for transporten til udlandet, hvilket er forholdsvis ukompliceret, når det drejer sig om de skandinaviske lande og Tyskland.

Få gratis 3 tilbud

NordicGolfers.com har en stor og velsmurt kundeserviceafdeling, hvor al kontakt foregår på dansk, og vil man afsted på en kør-selv-ferie til eksempelvis Sverige eller Tyskland er det nemt at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud.

-Vi har ingen fordyrende mellemled, og alle priser får kunderne direkte fra vores samarbejdspartnere, dvs. hotellerne, golfbanerne og resorts rundt om i Europa, forklarer Jess Krelskov.

Jess Krelskov fortæller videre, at NordicGolfers.com igennem mere end 10 år har opbygget et indgående kendskab til markederne i både Sverige og Tyskland og derfor er i stand til at rådgive og vejlede kunderne, så de kan komme afsted på det perfekte golfophold. 

På NordicGolfers.com kan golfspillere få det fulde overblik over de bedste golfbaner, golfpakker, hoteller og resorts i de enkelte lande. Strategien har været så succesfuld, at der i dag er etableret samarbejder med både de svenske og tyske turistorganisationer, VisitSweden, det svenske golfforbund og Tysk Turistinformation.

Men det stopper ikke med Sverige og Tyskland. Det fortæller Christian Mathiassen.

-NordicGolfers.com har samarbejdsaftaler med mere end 550 golfbaner i 22 forskellige lande. Sverige og Tyskland er de store topscorere, men vi har i dag også aftaler med golfbaner og resorts i lande som Spanien, Italien, Belgien, Bulgarien og Frankrig. 

Ifølge Christian Mathiassen formidler NordicGolfers.com hvert år aftaler for mere end 50.000 golfspillere, og tallet stiger støt år for år.

Flere planlægger selv ferie

Danskernes rejsevaner ændrer sig, og flere og flere golfere kaster sig selv ud i at planlægge golfferien. Men selvom kør-selv-ferier til nærdestinationer som Sverige og Tyskland er noget andet end at skulle på en tur til Thailand eller Sydafrika, så kan det alligevel hurtigt vise sig, at der er en masse arbejde forbundet med at få booket turen.

Der kan både være tale om en sprogbarriere, som man skal forholde sig til, og så skal man vente på svartider fra klubberne samt vælge mellem baner og hoteller, som man ikke nødvendigvis har et tilstrækkeligt godt nok kendskab til.

Er man først kørt sur i den øvelse, så står NordicGolfers.com klar med en hjælpende hånd.

-Vi viser et stort udvalg af golfsteder på vores forskellige sites, og vi hjælper med at indhente gode tilbud til vores brugere. På sidelinjen har vi vores kundeservice med hele vejen, og vi tilbyder hjælp og rådgivning i forbindelse med booking af golfturen. Kvit og frit, lyder det fra Christian Mathiassen.

NordicGolfers.com adskiller sig også fra de mere traditionelle rejsebureauer ved at have rigtig mange steder at vise frem fra hvert enkelt destination. Dermed bliver det lettere for brugerne at træffe deres beslutning, både når det gælder valg af hotel/resort og golfbaner.

Nabolandene hitter

Selvom NordicGolfers.com formidler tilbud til 22 forskellige lande, så er Sverige og Tyskland fortsat de helt store danskerfavoritter.

Ifølge Jess Krelskov er Tyskland bl.a. en populær destination fordi udbuddet af kvalitetsbaner er så stort. Samtidig kan man komme afsted på en golftur, der er anderledes end hvad man kan opleve i Danmark og så endda til priser, der er yderst fornuftige.

-De fleste som har prøvet at rejse både i Tyskland og Sverige oplever, at man får rigtig meget for pengene og selvom vi er nabolande, så er golfoplevelserne alligevel helt anderledes, lyder det fra Jess Krelskov.

Kilde: GolfersGlobe, Søren Barnak