Golf i Jylland og en smuttur til Legoland

Hvis du elsker at spille golf, så er Jylland stedet. Men golf i Jylland er meget mere - Tag familien med og oplev fx en tur til Legoland Billund

I Jylland er der et væld af lækre golfbaner. Der er skønne seasidebaner, golfbaner i stærkt kuperet terræn, skov- og parkbaner tæt på byerne. Kort sagt er udvalget enormt. På www.nordicgolfers.com finder du en oversigt over de bedste golfbaner, resorts og hoteller som vi kan anbefale.

Jylland har dog langt mere at tilbyde udover golfen. Fx kan en tur med familien til Legoland i Billund anbefales. Her kan man sagtes få et par dage til at gå. Udover de mange forlystelser så er der masser af events da Legoland fylder 50 år i år (1968 - 2018). I Legoland får du aktiviteter for hele familien året rundt.

LEGOREDO® - EVEN WILDER

LEGOLAND® er blevet endnu mere yehaaa! Vi fylder 50 år, så på med cowboyhatten og indianerfjeren, for LEGOREDO® Town er vildere end nogensinde! Nu kan I flyve som ørne: I årets nyhed, Flying Eagle, mærker I suset i maven, når rutsjebanen kaster sig ud fra Ørneklippen 11 meter over jorden og suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO® dyr. Også LEGO Canoe står som ny, helt flot og klar til vores 50. sæson. Så kom ind og oplev det vilde vesten i LEGOLAND - større, vildere og flottere end nogensinde!

LEGO NINJAGO®

Ninjaerne inviterer i biffen til deres helt nye LEGO NINJAGO® 4D-film, som I kun kan opleve i LEGOLAND. I kan også se det hele lidt fra oven i LEGOTOP® eller hoppe på LEGO Toget og finde det næste sug i maven. Høvding Langøre venter med snobrød i indianerlejren, og I kan få jeres første kørekort i SEAT Trafikskolen. Når I er klar til action, kan I bekæmpe det onde i den flotte 3D-oplevelse i LEGO NINJAGO The Ride, få sug i maven med frit fald i Polar X-plorer og vaske guld til den store medalje. Vi glæder os til en endnu vildere sæson med jer i LEGOLAND.

Golf i Jylland

Af golfbaner i nærheden af Legoland kan vi anbefale, Birkemose GC, Fredericia GK, samt Kellers Park GK.

Birkemose GC - En af Danmarks hyggeligste golfklubber med en spændende 18 huller golfbane. Få en fantastisk golfoplevelse i Kolding, som du sent vil glemme!

Fredericia GK - 18 hullers mesterskabsbane hvor træplantningen spiller en stor rolle i banens design.

Kellers Park GC - Smuk 18 hullers parkbane beliggende i kuperet terræn på sydsiden af Vejle Fjord, tæt på et skovområde, og med adgang til en af Danmarks bedste Pay & Play baner; overnat på det 4-stjernede Comwell Kellers Park.

Derudover kan du naturligvis altid få 3 tilbud på din næste golftur. Vi sørger for at du får den bedste pris på din golfpakke, booker teetime m.m.

Hoteller i Jylland

Af hoteller tæt på ovenstående golfbaner kan vi anbefale Fuglsangcentret, Hotel Trinity og Severin Hotel.
Fælles for hotellerne er, at de alle er hyggelige og yder familievenlig service samt at de ligger strategisk godt i forhold til at du nemt og hurtigt kan komme på motorvejen.

Fuglsangcentret - Moderne golfhotel tæt på Fredericia centrum og nærmeste golfbane. Her får du med sikkerhed et dejligt golfophold!

Hotel Trinity - Moderne 4-stjernet hotel i smukke omgivelser og udsigt til Lillebælt. Her finder du skønne golfbaner, komfortable værelser og lækker gastronomi

Severin Hotel - Miljøbevidst hotel beliggende i middelfart, med udsigt til Lillebælt og kort afstand til Fredericia GK, Lillebælt GK og Birkemose GK

Få tilbud på golftur til Jylland