Han vinder Made In Denmark 2018

Made In Denmark 2018 har samlet et historisk stærkt felt og aldrig tidligere har turneringen fået så stærke navne til at komme forbi i jagten på en Europa Tour sejr. Vi har vores bud klar på hvem der vinder...

Blandt de tilmeldte er flere tidligere majorvindere, to tidligere verdensettere, Ryder Cup spillere og tidligere vindere af Made in Denmark og otte spillere fra verden top 100. Derudover er hele den danske golfelite også tilmeldt inkl tvillingbrødrene Nicolai og Rasmus Højgaard.

Martin Kaymer, med 2 majors underbæltet, stiller til start for tredje år i træk. Martin får selskab af andre majorvindere som John Daly, Trevor Immelman og Danny Willet.

Lee Westwood som har hele 23 sejre bag sig bliver naturligvis også et spændende navn at følge.

Køb din billet til Made In Denmark her

Vi vover pelsen og kommer med vores bud på en vinder af Made In Denmark 2018

1. Thorbjøn Olesen

Fordi vi var til Nordea Masters 2018 på Hills GC i Gøteborg, hvor vi på nærmeste hold så hvor fokuseret han var for at vinde. Hans motivation er helt i top. Tidligere har har gjort det godt, på skovbaner som fx til Nordea Masters 2017 hvor han sluttede T4. Kvalifikationen til Ryder Cup vil også virke som en katalysator for ham.

Vores outsider til at vinde Made In Denmark 2018

Eddie Pepperell

Fordi han også jagter også en plads blandt Thomas Bjørns udvalgte til Ryder Cup holdet. Har allerede vundet i år og har flere gode resultater. Hjemmebanen, Frilford Heath GC i England, er en typisk engelsk park og skovbane. Blæser det op i Silkeborg, så kan han slå både lavt og langt.

Dark horse til at vinde Made In Denmark 2018

John Daly

Fordi vi elsker at se en legende spille golf. Sidste år sluttede han T10 til Made In Denmark og den hyggelige atmosfære er noget han kan lide. Og så fordi han har golfsportens bedste motto: "Grib it’n rib it".

Få 3 tilbud på din næste golftur

Skrevet af Jess Krelskov, NordicGolfers.com

Jess Krelskov er en erfaren golfspiller og ligger stabilt med et HCP på 4,5. Han har rejst over de meste af verden med sin golfbag og elsker at besøge nye golfbaner, hoteller og resorts. Jess elsker at fortælle dig om de bedste golfoplevelser du kan få. Enten via artikler eller via et videoopslag.

Har du en god nyhed eller historie  som du ønsker at dele med andre, så send en e-mail til Jess.