Lucas Bjerregaard som golfambassadør på Heritage Resorts

Heritage Resorts byder velkommen til Lucas Bjerregaard som ny golfambassadør

Heritage Resorts er stolte over at kunne annoncere, at Lucas Bjerregaard, en af Danmarks førende professionelle golfspillere, er blevet den nyeste ambassadør for deres brand. Bjerregaard, der er kendt for sine adskillige sejre på DP World Tour, herunder hans bemærkelsesværdige sejr over Tiger Woods i World Match Play Championship, repræsenterer de værdier, som Heritage Resorts & Golf står for: Ekstraordinært talent og dedikation til sporten.

Med Skandinavien som et afgørende og voksende marked, markerer tilføjelsen af Lucas til deres team et betydeligt skridt fremad. Hans deltagelse vil utvivlsomt styrke brandet og engagere golfentusiaster på tværs af regionen.

"Vi er overbeviste om, at dette partnerskab vil medføre enorme fordele og ser med stor entusiasme frem til de muligheder, det vil bringe," siger Blair Harvey, salgsdirektør for golf hos Heritage Resorts. "Vi ser frem til at samarbejde med Lucas og udnytte hans ekspertise til at fremme vores fælles mål i hele Skandinavien."

Heritage Resorts opfordrer alle til at byde Lucas Bjerregaard velkommen til familien. Med hans ankomst forventer de at skabe endnu mere mindeværdige golfoplevelser for deres gæster og at fortsætte med at tilbyde uovertrufne golfophold.

For dig, der ønsker at kombinere et luksusophold med fantastiske golfoplevelser, kan golfpakker til Heritage Awali Golf & Spa bookes gennem NordicGolfers.com. Her finder du eksklusive tilbud og pakker, der passer til enhver smag og behov, og sikrer dig den bedste pris på din næste golfrejse.

Book din golfrejse til Heritage Awali Golf & Spa