Herning Golfklub: 60 år med golf og fællesskab

Danmarks 15. ældste golfklub, Herning Golfklub, fylder 60 år og fejrer det med manér

I hjertet af Midtjylland ligger Herning Golfklub, som i år fejrer sit 60-års jubilæum. Klubben, der er Danmarks 15. ældste, blev grundlagt i 1964 og har siden været et samlingspunkt for golfspillere på alle niveauer.

Herning Golfklub har en rig historie, der strækker sig over seks årtier. Klubben blev stiftet af en gruppe initiativrige borgere, og gennem årene har den udviklet sig til at være mere end blot en golfklub. Det er et sted, hvor sport, natur og fællesskab mødes.

For at fejre denne milepæl har klubben planlagt en række festligheder, der afspejler klubbens ånd og historie. Højdepunktet bliver en 60-hullers turnering, der repræsenterer hvert år af klubbens eksistens. Deltagerne spiller banen fra tre forskellige teesteder samt 6 huller på klubbens kortbane.

Herning Golfklub ser frem til at fortsætte med at tilbyde enestående golfoplevelser. Med velplejede fairways, udfordrende greens og et engageret fællesskab er klubben klar til at byde velkommen til både nye og erfarne golfspillere.

Book din tur til Herning Golfklub