Dom Pedro Golf Vilamoura vinder prisen som årets golfresort i Portugal

Dom Pedro Golf Vilamoura vinder første pris efter DETAILS overtog ledelsen

Dom Pedro Golf Vilamoura har opnået sin første anerkendelse siden DETAILS overtog ledelsen, ved at vinde prisen som årets golfresort i Portugal ved IAGTO Awards 2024.

Denne sejr understreger det engagerede arbejde, som virksomheden har udført på tværs af Dom Pedro Golf & Hotels Collection-porteføljen i Vilamoura siden erhvervelsen sidste år.

I alt 660 golfrejseoperatører fra hele verden stemte på de bedste golfbaner, resorts og destinationer, som har leveret fremragende service til deres kunder, hvor resortet i Algarve vandt over flere af Portugals mest etablerede golfresorts.

DETAILS har sat sig for at gøre Dom Pedro Golf Vilamoura til et af Europas fineste fritidsresorts og sigter mod at repositionere det blandt branchens elite. Betydelige aktiviteter er i øjeblikket i gang på tværs af det bredere Dom Pedro-portfolio i Vilamoura.

Old Course, designet af Frank Pennink og som er den næstældste i Portugal, har allerede gennemgået betydelige ændringer i et forsøg på at tiltrække premium golfspillere til tee-boksene på denne ansete golfdestination.

Med nem adgang for gæsterne til flere golffaciliteter inden for en radius af 4 km fra hinanden, kan resortet også prale af Victoria, Laguna, Millenium og Pinhal banerne. Victoria, som var vært for European Tours Portugal Masters mellem 2007 og 2022, er i øjeblikket lukket og undergår renovering før genåbning i 2025.

Peter Walton, CEO for IAGTO (International Association of Golf Travel Operators), udtaler: "Dom Pedro Golf Vilamoura har altid været et fremtrædende resort i en region velsignet med mange fantastiske golfbaner. Der er ambitiøse fremtidsplaner, men vi anerkender allerede nu, at resortet er i topklasse, når det kommer til sofistikeret, 360 graders faciliteter og gæstfrihed."

Nuno Sepulveda, Co-Chief Executive Officer hos DETAILS – Hospitality, Sports, Leisure, siger: "Jeg er enormt stolt af vores teams dedikation og engagement, som har kulmineret i vores nylige sejr og den prestigefyldte IAGTO Golf Resort of the Year 2024 – Portugal pris."

"Denne anerkendelse understreger vores stræben efter det bedste i at levere uovertrufne oplevelser til vores gæster. Vi ønsker at hæve dette resort til nye højder og befæste vores position som en førende destination i golf- og hotelverdenen."

I Algarve omfatter Dom Pedro-porteføljen også Dom Pedro Portobelo, Dom Pedro Marina og Dom Pedro Vilamoura hotellerne, samt Pinhal, Laguna og Millenium golfbanerne, som alle falder ind under ledelsesen hos DETAILS.

I løbet af de næste to år har DETAILS mange flere forbedringer planlagt, som alle vil blive annonceret løbende.

Få tilbud på din golftur til Dom Pedro Golf Vilamoura