På golftur i hjertet af Danmark med Lis Locht

Læs NordicGolfers.com ambassadør Lis Lochts anmeldelse af hendes golftur i Midtjylland

Lis Locht, ambassadør for NordicGolfers.com, deler sine oplevelser fra en golftur i Danmark, hvor hun nød både spillet og opholdet. På Kongensbro Kro, beliggende ved Gudenåen, blev hun mødt med venlig betjening og et værelse med betagende udsigt. En lækker 3-retters menu og en upåklagelig morgenmad gjorde opholdet komplet.

Himmelbjerg Golf Club udfordrede det kuperede terræn med kløfter og vandløb selv den mest erfarne golfspiller. Banen bød på afvekslende huller og endte med et imponerende Par-3 hul med udsigt til klubhuset. En stjernekaster i Café Mulligans afrundede den skønne dag.

Tange Sø Golfklub imponerede med et flot nyt klubhus og udfordrende faciliteter som puttinggreen og indspilsområde. Banen, der snor sig gennem naturskønne områder med udsigt over Tange Sø, bød på mange udfordringer, især på Vest sløjfen. Efter en runde på de velplejede greens, kunne man nyde mad og drikke i klubbens café.

Lis Locht anbefaler varmt disse steder for en golftur, der kombinerer sportens glæder med dansk gæstfrihed og naturskønhed.

Få tilbud på din næste golftur