En eksklusiv golfoplevelse på Heritage Le Telfair

Heritage Le Telfair Wellness & Spa Resort på Mauritius byder velkommen til en ny, eksklusiv Adults-Only fløj

I hjertet af det maleriske Bel Ombre på Mauritius, byder Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort velkommen til deres nyåbnede Adults-Only fløj. Dette luksuriøse tilflugtssted lover en oase af ro og afslapning, og er nu tilgængelig for reservation gennem NordicGolfers.com til dit næste eksotiske golfeventyr.

Denne særlige del af det 5-stjernede golfresort, som er en del af Small Luxury Hotels of the World, åbner sine døre den 1. november 2024. Med en atmosfære af fred og højkvalitetsservice, er det det ideelle sted for par, der søger en fredfyldt golfferie.

Den nye fløj er skræddersyet til at tiltrække et voksent publikum og byder på en samling af suiter, elegant placeret i en U-form omkring en opvarmet pool. Dette skaber en intim oplevelse med udsigt over havet, hvor du kan nyde dedikeret butlerservice, forfriskende cocktails og snacks fra Tiki Baren, samt særlige godbidder på værelset.

Dominique Grel, General Manager for Heritage Le Telfair, udtrykker sin begejstring: "Vi er beærede over at kunne præsentere denne nye Adults-Only fløj, som er et fristed i hjertet af vores resort. Vi har omhyggeligt designet hver eneste detalje for at sikre vores gæsters ultimative bekvemmelighed og for at skabe en sofistikeret, men afslappet atmosfære."

Resortet, der fejrer sit 20-års jubilæum i december 2024, tilbyder gastronomiske oplevelser, luksuriøse wellness-behandlinger og eksklusiv adgang til Le Château Golf Course, den bedste golfbane i Det Indiske Ocean, samt La Réserve Golf Links, den første og eneste moderne links-bane i området.

Luksuriøse suiter for den perfekte ferie

Den nye Adults-Only fløj tilbyder følgende suiter:

•  19 Deluxe Seaview Suiter på 54 til 62 m² med udsigt over den turkise lagune.
•  8 Deluxe Beachfront Suiter på 54 m², beliggende ved stranden eller med balkon på første sal.
•  8 Junior Beachfront Suiter på 81 m², lyse og rummelige med panoramaudsigt over Det Indiske Ocean.
•  4 Senior Seaview Suiter på 102 m², der tilbyder ekstraordinær komfort og spektakulær havudsigt.

Eksklusive fordele

Gæster i Adults-Only fløjen nyder en række eksklusive fordele:

•  En espressomaskine i hver suite, med daglig genopfyldning af kapsler.
•  Personlig service for at forbedre dit ophold med gratis Resident Host Service.
•  Et udvalg af lokale urteteer på værelset.
•  Poolfaciliteter inkluderer håndklædeservice, rensning af solbriller, frugtspyd, vand og is.
•  Eksklusiv butlerservice omkring Adults-Only swimmingpoolen.
•  Tiki Baren,  på stranden, tilbyder mad- og drikke, forfriskende cocktails og snackmuligheder.

Om Heritage Resorts & Golf

Heritage Resorts & Golf, beliggende i det 2500 hektar store Domaine de Bel Ombre, er en samling af førsteklasses resorts, der lover en bæredygtig tilgang til luksus. Heritage-brandet blev født ud af en passion for opdagelse og forbindelse, og er forpligtet til at sætte eksemplariske standarder for en bæredygtig resortlivsstil.

Book din næste golfrejse gennem NordicGolfers.com og oplev en unik og autentisk golfrejse, der afspejler den enestående skønhed af Heritage Le Telfairs beliggenhed, kultur, historie og lokale særpræg. Velkommen til en verden af transformationelle oplevelser, hvor mindeværdige rejser bliver til virkelighed.

Få tilbud på din golfrejse til Mauritius