Flere holder ferie i Bohuslän - både svenske og internationale turister

Boheme livsstil og riviera-ånd i Bohuslän: TanumStrand SPA & Resort inviterer til en sommer af luksus og afslapning

Sommeren nærmer sig, og med den en bølge af forventning om ferie og afslapning. I hjertet af Bohuslän, en region kendt for sin betagende skærgård og naturlige skønhed, står TanumStrand SPA & Resort klar til at byde velkommen til både svenske og internationale gæster, der søger en pause fra hverdagens travlhed.

Marit Bjørnland, hotelldirektör på det nyligt renoverede TanumStrand SPA & Resort, deler sin entusiasme for den kommende sæson: "Vi ser en stigende trend, hvor folk vælger at holde ferie tættere på hjemmet. Med de seneste varmebølger i Sydeuropa og den igangværende klimadebat, spørger mange sig selv, hvorfor rejse langt, når man kan nyde en dejlig tid i verdens smukkeste skærgård?"

TanumStrand har forberedt sig på en rekordsommer ved at gennemgå en omfattende renovering, der sikrer en følelse af luksus og "rivierakänsla". Fra de mest moderne hotellrum til de hyggelige stugor og en indbydende lobby, er alt designet til at give gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Nyt beachclub-koncept: En dag ved havet

Inspireret af den klassiske beachclub-vibe i Marbella, introducerer TanumStrand et nyt beachclub-koncept, der inviterer gæster til at tilbringe hele dagen ved vandet. "Her kan man slappe af, bade, nyde forfriskende drinks, spise lækker mad og lytte til musik. Vi vil have både DJ og livemusik, så der er noget for enhver smag," forklarer Marit.

Aktiviteter for alle

TanumStrand tilbyder et væld af aktiviteter: tennis, SUP-udlejning, yoga med udsigt over skærgården, krabbefiskeri, beachvolley, og meget mere. "Det er næsten umuligt at kede sig her om sommeren," siger Marit med et smil.

En sommer fuld af magi

Med 250 bådpladser i gæstehavnen og en barnklubb, der skaber uforglemmelige sommerminder for de yngre gæster, er TanumStrand det perfekte sted for familier, par og venner at samles og nyde sommeren.

"Vi glæder os til at byde alle hjerteligt velkommen til en magisk sæson," afslutter Marit Bjørnland.

For dig, der ønsker at sikre dig en plads i paradis, kan ophold bookes via NordicGolfers.com, hvor du finder eksklusive tilbud og pakker, der passer til enhver smag og behov.

Kom og oplev sommeren på TanumStrand – hvor hver dag er en ferie.

Book dit ophold på TanumStrand SPA & Resort