Mallorcas skjulte golfskat - Inmood Aucanada Hotel

Mallorcas skjulte golfskat - Inmood Aucanada Hotel

Una isla dentro de otro isla - Stilrent, sofistikeret & Challenge Tourens sæsonfinale. Inmood Aucanada Hotel er skabt til ro, afslapning og dig der elsker golf.

Inmood Aucanada hotel er ikke blot et hotel på Mallorca, men et hotel i et med øen. Hotellet repræsenterer essensen af Mallorca, der tillader dig at slappe af og nyde tilværelsen i originale og uspolerede rammer.  Blot 500 meter fra Club de Golf Alcanada, hvor du finder en golfbane i absolut verdensklasse, som igen i år er vært for sæsonfinalen på Challenge Touren.

Inmood Aucanada Hotel ligger lige ud til Middelhavet, hvilket åbner et hav af muligheder for vandaktiviteter. Gæsterne på hotellet får mulighed for at prøve kræfter med kajak, stand-up paddle, cykelture, spa & wellness og morgenen starter naturligvis med yoga i hotellets ånd.


In the Mood for Food

Inmood Aucanada Hotel bringer de traditionelle smage fra det Middelhavske køkken og giver det et touch af Mallorca, hvilket giver gæsterne en unik gastronomisk oplevelse i afslappede rammer.

Torre Mayor Restaurant serverer morgenmad, hvor du kan nyde lokal og inspirerende morgenmad, hvor Middelhavet både danner rammer for den skønne udsigt og maden på tallerkenen.

El Faro Bar er stedet hvor du kan nyde en god kop kaffe og slappe af efter en dag på golfbanen. Her kan du tage en pause, før dagen fortsætter i hotellets wellness og spa eller med en af Inmood Aucanada Hotels mange aktiviteter.

Tapas, god vin og udsigt over Middelhavet. Sa Talaia Bar + Restaurant byder på spændende tapas, hvor du kan afslutte dagen med manér. Her kan du se solen gå ned over Middelhavet og se frem til endnu en dag med golfoplevelser.


Alcanada Golf Club

Det er svært at finde en bedre beliggende golfbane end Alcanada Golf Club’s golfbane. Mesterskabsbanen har udsigt over Middelhavet på stort set alle 18 huller og er i samspil med det mallorcanske landskab, der prydes af fyrretræer og olivenlunde.

Golfarkitekten Robert Trent Jones Jr. er manden bag golfbanen og har skabt en golfbane, der kan nydes af alle og udfordre enhver. Derfor er det ikke uvant, at golfbanen er vært for internationale turneringer og fra d 2. til 5. November skal Challenge Tourens sæsonfinale spilles i Alcanada Golf Club.

Ikke to dage er ens på Inmood Aucanada Hotel, og NordicGolfers.com garanterer en oplevelse du ikke glemmer.