9 huller på 45 minutter

Portugisisk resort har knækket koden til at mindske køen på golfbanen

Hvem havde troet at en gratis øl var løsningen på at mindske køen på golfbanen?

Hvis du ønsker at fremskynde spillet på golfbanen, skal du blot lokke golfspillerne med gratis øl, når de går 9 huller. Det fantastiske 5-stjernede Palmares Beach & Golf Resort i Algarve, som kan prale af et 27 hullers golfanlæg, har afprøvet denne teori – og det virker! Deres seneste turnering – Eradicate Slow Play (udryd slow play) – er nu et tilbagevendende event efter en succesfuld debut.

Spil golf i Portugal

Udover at introducere de nye R&A regler og forholdsregler (som at lade flaget blive i hullet mens man putter osv.), som er designet til at fremskynde spillet, blev filosofien bag arrangementet omfavnet af deltagerne - ansporet af nogle radikale lokale regler til at fungere som en ekstra fristelse, til at fuldføre Texas Scramble's ni huller så hurtigt som muligt.

Det var især udsigten til en gratis øl i klubhuset, indtil 1 time og 45 minutter efter gunstart, der gjorde tricket for det vindende hold fra Storbritannien. Det betød, at Brad Walker, Steve Smith og Derek Sanders - med en gennemsnitsalder på 62 år - havde en time at slukke tørsten med gratis øl, efter at have spillet de ni huller på bare 45 minutter.

Så hvis der problemer med slow play på golfbanen, skal i blot lokke med lidt koldt at drikke!